Review: Corpus Vanilla Bisquit Body Butter


Πριν από περίπου ενάμιση μήνα έπεσε στα χέρια μου το Body butter της Corpus με αρωμα Vanilla Bisquit. Ειδικά το καλοκαίρι προτιμώ να χρησιμοποιώ Body butters Κυρίως γιατί με την επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο και τα συχνά μπάνια, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση. Άλλωστε και λόγο χρόνου, έχω περισσότερη διάθεση να χρησιμοποιήσω κάποιο λάδι ή body butter αντί για κάποια λοσιόν σώματος γιατί απλούστατα έχω την πολυτέλεια να περιμένω να απορροφηθεί.  




Τι μου άρεσε: Μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός ότι απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα. Δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα, ενώ ενυδατώνει σε βάθος και κάνει την επιδερμίδα απαλή. Είναι στα 300Ml, πολύ οικονομικό, γύρω στα €6, το βρίσκετε στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών όπως πχ Hondos ενώ πολύ συχνά συνοδεύεται από πολλές προσφορές που το κάνουν ακόμα πιο προσιτό.  

Τι δεν μου άρεσε: Έχει πάρα πολύ έντονη μυρωδιά, σε σημείο να με ζαλίζει. Αυτό βέβαια του δίνει διάρκεια αλλά όταν μπήκε ο άντρας μου στο δωμάτιο και μου είπε "Άνοιξε κανα παράθυρο με αυτό που έβαλες θα μας πεθάνεις" ε εκεί συνειδητοποιείς ότι μάλλον είναι όντως όσο έντονο πιστεύεις ότι είναι. Αν σας αρέσουν οι πολύ γλυκές - σχεδόν λιγοτικές- μυρωδιές αυτό το Body butter Θα το λατρέψετε, αν πάλι όχι καλύτερα να μείνετε μακρία.

 Τι θα κάνω: Το συγκεκριμένο θα προσπαθήσω να το χρησιμοποιήσω πιο χειμερινούς μήνες, που μου φαίνεται ότι ταιριάζουν περισσότερο με την μυρωδιά αυτή και μου αρέσει το σπίτι (και εγώ) να είναι γεμάτο με αρώματα όπως βανίλια και μπισκότα κτλ, όμως σίγουρα δεν θα το επιλέξω για να το ξαναπάρω. Θα αναζητήσω κάποιο άλλο άρωμα από την σειρά αυτή γιατί σαν σύνθεση το body butter μου άρεσε πάρα πολύ.


Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...