Beauty News : MODERN MUSE ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ESTĒE LAUDER


Γίνε η Έμπνευση

Η Σύγχρονη Μούσα (Modern Muse) είναι δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό της, για την πηγαία της θηλυκότητα και για το προσωπικό της στιλ. Είναι η ηρωίδα της ζωής της και πάντα ακολουθεί το ένστικτό της. Είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα με φυσικό μαγνητισμό που προσελκύει τους ανθρώπους κοντά της, τους εμπνέει με το χαμόγελό της και τους «μιλάει» χωρίς καν να πει λέξη. Είναι αξέχαστη – μια δύναμη δημιουργικής ενέργειας, πραγματική έμπνευση για τους άλλους γύρω της.

Η Estée Lauder αποκαλύπτει το Modern Muse, ένα νέο άρωμα που εμπνέεται από τη σαγηνευτική δυαδικότητα της σημερινής γυναίκας και ολοκληρώνει κάθε πλευρά της δυναμικής ζωής της. Αυτό το άρωμα εκφράζει την ψυχή της Σύγχρονης Μούσας με μια σύνθεση αποτελούμενη από Πλούσιες Νότες Λουλουδιών και Ξύλων (Lush Floral Woody), μια πραγματική ενσάρκωση της σύγχρονης πολυτέλειας που αποπνέει αυτοπεποίθηση, στιλ και δημιουργικότητα με μοντέρνα, νεανική αντίληψη.

Μια Νέα Αντίληψη στο Άρωμα
Αποτελούμενο από λεπτές αντιθέσεις και τολμηρές αντιστίξεις, το Modern Muse αποκαλύπτει διαδοχικά επίπεδα δύναμης και λεπτότητας σε μία ελκυστική δημιουργική ένταση. Η πρωτοποριακή δομή «διπλής εντύπωσης - αίσθησης» προσκαλεί τις γυναίκες να ταυτιστούν με το άρωμα μέσω δύο αντιθετικών όψεων:
  • Σύνθετη Νότα Λαμπερού Γιασεμιού (Sparkling Jasmine):  Αυτή η όψη του αρώματος εκφράζει τη δημιουργική ενέργεια και τη μαγνητική θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας. Το Εξωτικό Μανταρίνι και το σαγηνευτικό Νέκταρ από Αγιόκλημα διαπερνούν τη νεανική αίσθηση από Δροσερά Πέταλα με μια ηλεκτρισμένη σπίθα ενέργειας. Δύο εκχυλίσματα Γιασεμιού Sambac, ένα από τα οποία –το Κινέζικο Γιασεμί Sambac Absolute νέο στην παλέτα της αρωματοποιίας, δίνουν μια φωτεινή υφή στο θηλυκό μπουκέτο από πλούσιες νότες Πολύανθου (Tuberose Fleur) και Κρίνου (Fresh Lily). 
  • Σύνθετη Νότα Στιλπνών Ξύλων (Sleek Woods):   Το άψογο στιλ, η δύναμη και ο αισθησιασμός της εκφράζονται μέσω αυτού του πρωτοποριακού συνδυασμού δύο εκχυλισμάτων Πατσουλί, που αγκαλιάζονται από τη βελούδινη αίσθηση της Βανίλιας Μαδαγασκάρης, του πλούσιου Ξύλου Κεχριμπαριού (Amber Wood) και του απαλού Musk – συνδυασμός που δημιουργεί ένα μοναδικά αισθησιακό αποτέλεσμα.

Άψογης Αισθητικής, Μοντέρνα Συσκευασία
Ο διπλός χαρακτήρας εκφράζεται και στον σχεδιασμό της συσκευασίας του Modern Muse.  Στα χρώματα: απαλό ροζ και λεπτομέρειες σε βαθύ navy blue. Στο σχήμα: ένα στιβαρό, ψηλό, πολυτελές γυάλινο μπουκάλι με απαλές, στρογγυλεμένες πλευρές. Στη φιλοσοφία: μια νέα αντίληψη της σύγχρονης ‘θεατρικότητας’ με κλασικές πινελιές. Μαζί, αυτές οι αντιθέσεις δημιουργούν μία ισχυρή οπτική έκπληξη που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας Modern Muse.

Το απαλό ροζ και οι λεπτομέρειες σε βαθύ navy blue, το χαρακτηριστικό χρωματικό μοτίβο του Modern Muse, διατρέχουν όλα τα στοιχεία του ντιζάιν, από το μπουκάλι ως το κουτί του αρώματος. Η επιλογή του ροζ έγινε για να εκφραστεί η τρυφερή, θηλυκή πλευρά της σημερινής γυναίκας, ενώ το navy blue αντιπροσωπεύει το χρώμα που χαρακτηρίζει την Estée Lauder.

Ένα κύριο στοιχείο του σχεδιασμού –ο φιόγκος– προέρχεται από τον θρυλικό φιόγκο στο πρώτο άρωμα της Estée Lauder, το Youth Dew, που κυκλοφόρησε το 1953.  Για το Modern Muse, ο φιόγκος επανασχεδιάστηκε σε σκούρο navy blue, ως το απόλυτο σύμβολο του στιλ και της κομψότητας. Ο φιόγκος στολίζει και το καπάκι με ενσωματωμένο σπρέι, βάζοντας τη χαρακτηριστική πινελιά σε ένα μπουκάλι που δεν εμφανίζεται ποτέ χωρίς τον φιόγκο του! Ο μοντέρνος αλλά ταυτόχρονα θηλυκός φιόγκος αντιπαρατίθεται στο αρμονικό και αρχιτεκτονικά δομημένο, κομψό και σύγχρονο σχήμα του μπουκαλιού, τονίζοντας και πάλι την τρυφερή και δυνατή δυαδικότητα της σημερινής γυναίκας.


Η μοντέρνα μούσα της Estee Lauder είσαι εσύ.



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...