Zampple Haul Ιουλίου & Διαδικασία Ανανέωσης Συνδρομής

To τελευταίο Zampple haul της σεζόν είναι αυτό του Ιουλίου, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου. 


Πέρασα λοιπόν από το Zampple και αυτό το μήνα και ομολογώ ότι ήταν από τις λίγες φορές που δεν ήξερα τι να επιλέξω. Είτε είχα ήδη δοκιμάσει κάποια είτε δεν με ενδιέφεραν κάποια άλλα. Έτσι μερικές από τις επιλογές μου ήταν προσωπικά αδιάφορες αλλά αναγκαστικές αφού δεν είχα κάτι άλλο να επιλέξω. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι αλλάξανε τις συνθήκες επιλογής Multi Try, τα προϊόντα που μπορούσαμε παλαιότερα να επιλέγουμε διαφορετικές εκδοχές τους ακόμα και στον ίδιο μήνα, στο ίδιο καλάθι δηλαδή, τώρα μπορούμε να επιλέγουμε την άλλη εκδοχή τον επόμενο μήνα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξα την Super Star False mascara της L'oreal, την οποία έχω δοκιμάσει ήδη και μπορώ να πω ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, το Chif Power & Shine για την κουζίνα, γιατί γενικά μου αρέσουν όλα τα καθαριστικά και θέλω να δοκιμάζω καινούργια, το αποσμητικό της Noxzema , το οποίο γενικά επιλέγω σαν μάρκα και το Klinex 4 σε 1 για το μπάνιο, μια διαφορετική εκδοχή αυτού που είχα επιλέξει στην προηγούμενη επίσκεψη μου.

Και πάμε σε αυτά που "αναγκάστηκα" να επιλέξω. Αρχικά και βασικότερα η τροφή Purina για στειρωμένες γάτες. Δεδομένου ότι έχω σκύλο, επέλεξα αυτήν την τροφή για να την δώσω στην φίλη μου που έχει έναν γατούλη στειρωμένο (του οποίου είμαι η Νονά). Το αποσμητικό Str8 και την ξυριστική μηχανή Gillette για τον άντρα μου. Τα hansaplast για τους κάλους (αχρείαστα να είναι) , τις σταφίδες με επικάλυψη σοκολάτας, τις οποίες δοκίμασα και ομολογουμένως μου άρεσαν πολύ αν και δεν το περίμενα. Και τέλος τα δημητριακά Lion, με καραμέλα και σοκολάτα που επίσης μου άρεσαν αρκετά αλλά δυστυχώς με αυτού του είδους τα δημητριακά, καταλήγω να πεινάω πολύ γρήγορα, οπότε και επιστρέφω στην παραδοσιακή βρώμη ή μούσλι για πρωινό δημητριακών.

Αυτές ήταν οι επιλογές μου αυτόν τον μήνα και όπως ήταν αναμενόμενο μετά από έξι μήνες, ήρθε η ώρα πάλι να ανανεώσω την συνδρομή μου.

Διαδικασία Ανανέωσης Συνδρομής:

Βήμα 1: Συνδέσου στο λογαριασμό σου στο www.zampple.com και πάτα το σύνδεσμο που βλέπεις στο σχετικό μήνυμα που εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα. Η επιλογή της ανανέωσης θα είναι διαθέσιμη στον λογαριασμό σου μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.
Βήμα 2: Μόλις λήξει η συνδρομή σου, τη θέση αυτή παίρνει αυτόματα ένα νέο μέλος καθώς είναι σημαντικό για την ερευνητική διαδικασία να υπάρχει ανανέωση στις απόψεις που ακούγονται, δηλαδή στους zampplers που αξιολογούν τα προϊόντα.
Βήμα 3: Αφού κάνεις αίτηση ανανέωσης της συνδρομής σου, αυτή μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας. Μόλις ανοίξει μία νέα θέση που ταιριάζει στο δημογραφικό σου προφίλ θα ενημερωθείς μέσω email για να έρθεις στο zampple store και να ολοκληρώσεις την ανανέωση.

Μέχρι τότε ο λογαριασμός σου θα "παγώσει" και οι πόντοι σου θα παραμείνουν ως έχουν ώστε να συνεχίσεις από εκεί που το άφησες!



Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...