Flirtation, φλερτάροντας με CND Vinylux Weekly Polish

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ερωτευόμαστε. Είναι η εποχή του flirt και των ρομαντικών αποδράσεων για να ζήσουμε τον έρωτα με το ταίρι μας ή και να τον βρούμε. Καλοκαίρι και flirtation λοιπόν με τη νέα σειρά της CND Vinylux Weekly Polish
Flirtation CND Vinylux Weekly Polish


Με κρεμώδεις παστέλ υφές, εμπνευσμένες από δαντέλα και κεντήματα η νέα σειρά Flirtation της CND Vinylux Weekly Polish τονίζει τη θηλυκότητα και προκαλεί τις αισθήσεις. Η ποιότητα των CND Vinylux Weekly Polish είναι εξαιρετική με απίστευτη χρωματική απόδοση και διάρκεια μιας ολόκληρης εβδομάδας (ενίοτε και λίγο παραπάνω). H σειρά Flirtation από την CND Vinylux Weekly Polish είναι 7 free( formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK).

Πρώτη δοκίμασα την απόχρωση Honey Darlin, σε απαλό παστέλ κίτρινο χρώμα που παραδόξωςμ αν και χωρίς μαύρισμα, δείχνει πιστεύω πολύ ωραίο στα νύχια μου.

review Flirtation CND Vinylux Weekly Polish

Όμως με εξέπληξε ευχάριστα και η απόχρωση Lavender Lace, όχι μόνο για την απόδοση και διάρκεια που είχε στα νύχια μου, αλλά και για το ελαφρύ και διακριτικό περλέ τελείωμα, το οποίο δίνει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτήν.
Flirtation CND Vinylux Weekly Polish review

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα nail salons Και Online καταστήματα και φυσικά στην E-creativegroup.gr. 




Follow
*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ
Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...