LA Girl MAGNETIC Nail Polish

Με ενθουσιασμό παρέλαβα τα πράγματα που παρήγγειλα από το www.cherryculture.com και μπορώ να πω ότι αυτό που ήθελα να δοκιμάσω εναγωνίως ήταν αναμφίβολα το Μαγνητικό Βερνίκι Νυχιών από την LA Colors. Η τεχνική τους είναι απλή. Βάφετε τα νύχια σας και σε κάθε νύχι που βάφετε κρατάτε για 10-20 δευτερόλεπτα από πάνω του το μαγνήτη που θα βρείτε στο καπάκι με το πινέλο.
Δοκιμή πρώτη: Από βιασύνη δεν διάβασα ούτε τις οδηγίες. Ήταν τέτοια η λαχτάρα μου να τα δοκιμάσω που δεν στάθηκα στις λεπτομέρειες. Για το λόγο αυτό έβαλα μια στρώση σε κάθε νύχι και μετά έβαλα από πάνω τον μαγνήτη. Δυστυχώς τζίφος. Δεν έβαλα δεύτερη στρώση και προχώρησα απευθείας με το αγαπημένο μου Top Coat της China Glaze. Και φυσικά όπως είναι αναμενόμενο δεν πέρασε ούτε μια μέρα

και άρχισε να ξεφλουδίζει σιγά σιγά. Προχθές όμως του έδωσα άλλη μια ευκαιρία. Έχοντας διαβάσει τις οδηγίες αυτή την φορά έδειξα περισσότερη υπομονή.
Αρχικά πέρασα μια λεπτή στρώση σε όλα τα νύχια.Στη συνέχεια πέρασα την δεύτερη στρώση και σε κάθε νύχι που έβαφα έβαζα απευθείας από πάνω του και όσο το δυνατόν πιο κοντά του τον μαγνήτη. Μπορώ να πω ότι τα κατάφερα αρκετά καλά. :Ρ . 6 στα 10 νύχια μου αποκτήσαν αυτό το τρισδιάστατο μαγνητικό εφέ. Αλλά για τα υπόλοιπα 4 μάλλον θα χρειαστώ εξάσκηση. Στην συνέχεια έβαλα από πάνω το top coat , το οποίο στην προκειμένη περίπτωση ήταν επίσης από την LA COLORS το Rapid Dry. Δεν τρελάθηκα και ιδιαίτερα. Ήταν η πρώτη φορά που το χρησιμοποιούσα. Δεν στεγνώνει και τόσο rapidly.Ναι μεν γρήγορα, αλλά όχι και τόσο γρήγορα. Ενώ σε μερικά νύχια εμφανίστηκαν αυτές οι ενοχλητικές φυσαλίδες που τόοοσο συχαίνομαι να βλέπω σε top coats.
Ίσως, χρειάζομαι περισσότερη εξάσκηση, αλλά ένα είναι σίγουρο, δεν θα καταθέσω έτσι τα όπλα, θα συνεχίσω την προσπάθεια μέχρι να το πετύχω τέλεια. Practice makes better που λένε και στα εξωτερικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...