MOST WORN SUMMER ITEMS TAG

Έφτασε Οκτώβριος και το καλοκαίρι δεν λέει να μας αποχαιρετήσει. Όπως έγραψε και η Μαρίλια (marilliaschoice) έχουμε φτάσει 68 Αυγούστου.... Έτσι κι εγώ πήρα τον χρόνο μου για να κάνω αυτό το TAG από την Ραφαλένα και το http://omorfoblogaki.blogspot.gr/
Αυτά είναι λοιπόν τα προϊόντα που αγάπησα φέτος το καλοκαίρι. Most worn nail polish... Το κοραλοπορτοκαλί βερνίκι της LOVIE Νο 163. Το αγόρασα από την έκθεση τους στο μετρό του Συντάγματος και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος...
Most Worn Scent... Sunkissed Της JLO. Μπορεί να μην το έχω συμπεριλάβει στα πιο αγαπμένα όλων των εποχών αλλά σύγουρα ήταν το most worn αφού έπιασα τον εαυτό μου να το φοράει σχεδόν καθημερινά ;)
Most worn Hair Product θα πω το hair bun maker μου το οποίο το αγόρασα από το ebay και μου έλυσε τα χέρια στην κυριολεξία... Απλά το φορούσα σε 5 λεπτά κι έφευγα για δουλειά πάντα περιποιημένη!
Most worn foundation ... Δεν θα πω τίποτα παραπάνω απλά ότι το έχω στα αγαπημένα μου αλλά και στα προϊόντα που θα αγόραζα ξανά. Είναι της Wet n Wild, το tinted moisturizer εδώ σε απόχρωση Sun Kissed γιατί μας είδε λίγο ο ήλιος ;
Most worn blusher ... Milani Baked Blush in Rose D' Oro. Το αγόρασα από το www.beautyjoint.com και το αγάπησα. Έτσι απλά. Είναι μια κοραλοπορτοκαλί απόχρωση που δίνει την ψευδαίσθηση της ηλιοκαμένης επιδερμίδας στα μάγουλα ενώ οι κοραλί τόνοι του μοιάζουν να αντιγράφουν τα μαγουλάκια της υγειούς επιδερμίδας. Τα νερά που κάνει και τα ιριδίζοντα στοιχεία του μ' αρέσαν ακόμα περισσότερο για το καλοκαίρι αφού φορώντας αυτό το ρουζ δεν χρειάζεται να φοράς highlighter!!!
Most worn lip product LOVIE Lipstick No 40. Επίσης σε κοραλί απόχρωση. Γενικά όπως θα καταλάβατε το κοραλί είχε την τιμητική του φέτος το καλοκαίρι.
Most worn mascara Επέλεξα να πειραματιστώ με drugstore προϊόντα και δεν έπεσα έξω. Διαλέγω την αδιάβροχη μάσκαρα της Kleancolor Girls Talk. Έχω ιδιαίτερο θέμα με τα μάτια. Δακύζουν εύκολα, ιδρώνω πολύ στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ έχω ευαισθησία και μπορεί να παρουσιάσω επιπεφικίτιδες... Η Kleancolor Girls Talk Waterproof Mascara τα πήγε θαυμάσια σε όλα τα επίπεδα.
Most worn eyeshadow Επίσης, της Kleancolor American EYEDOL Wet/Dry Baked Shadow σε απόχρωση mint.
Most worn Bag Οκ δεν την κρατούσα κάθε μέρα, αλλά σίγουρα τα απογεύματα στις βόλτες και εννίοτε και στο γραφείο (ειδικά τον Αύγουστο που χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο) Εϊναι η αγαπημένη μου μπλε τσάντα από την FURLA
Most worn accessory .. Η αγαπημένη μου καρδούλα από τον σχεδιαστή MINAS (www.minastudio.com) σε συνδυασμό με φτερά από οξειδωμένο ασήμι που σχεδίασε πρόσφατα ο αγαπημένος σχεδιαστής!
Most worn clothing item, αυτή η γλυκιά μπλουζίτσα από τα Mat Fashion. Την έχω από πέρυσι αλλ'αφέτος την λάτρεψα..
Most worn shoes. Φέτος, δεν αγόρασα καινούργια παπούτσια. Αποφάσισα να κάνω οικονομία και να δώσω μια επιπλέον ευκαιρία σε παλαιότερα σχέδια που είχα να τα φορέσω. Και είχα πολλά, που τα φορούσα εκ περιδρομής καθημερινά για να μην κουράζονται τα πόδια. Όμως, όσο αστεία και να είναι και ακόμα κι αν δεν τα φόρεσα στην δουλειά (εννοείτε) τα crocs Μου είναι τα πιο αναπαυτικά και πιο πολυφορεμένα για μένα για φέτος το καλοκαίρι. Ακόμα και στην οδήγηση ήταν πάρα πολύ άνετα..... χιχιχι
Αυτά λοιπόν .... Με την σειρά μου κάνω Tag http://marilialovesmakeup.blogspot.gr/ http://anastasiawall.blogspot.gr/ http://annoulasmom.blogspot.gr/ http://ffffamilyfashionfood.blogspot.gr/ http://joybeautylove.blogspot.gr/

7 σχόλια:

  1. αχ, η JLo έχει καταπληκτικά αρώματα!!!!! τα ρουζ της MILANI τα λατρεύω!!! ευχαριστώ πολύ για το tag!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία προϊόντα! Τα μανό και τα κραγιόν της Lovie τα έχω τιμήσεις κ εγώ δεόντως :P Αν θέλεις, πέρνα μια βόλτα κ από το δικό μου blog, να μου πεις τη γνώμη σου, μιας κ είμαι καινούρια στον χώρο :)
    Φιλιά!
    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο το Blog σου.. σε ακολουθώ ;) Θα ήθελα όμως να έβαζες σε εμφανές σημείο τους followers για να είναι πιο εύκολη η παρακολούθηση!

      Διαγραφή
  3. πωπω Κατερίνα που με ταξίδεψες σήμερα με αυτό το post!!!αν και σήμερα ψύχρανε ο καιρός,το διάβασα και ξαναζεστάθηκα!!!Τέλειο!!
    www.desertrose2012.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α παρα πολυ ομορφα ολα.αυτο το "ντονατ" για τα μαλλια το πηρα και εγω προχτες και με εχει βολεψει τοσο μα τοσο πολυ.αν θελεις κανε κανενα βιντεο με χτενισματα με αυτο.αξιζει να το εχουν ολες οι κοπελες.
    οσο για τα crocs τα παιδια μου αρνουνται να βαλουν αλλες παντοφλες το καλοκαιρι.και το χειμωνα τα παιρνουμε και με γουνα.πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 1ο βίντεο για το ντόνατ είναι έτοιμο και θα ανέβει στις επόμενες μέρες ;)

      Διαγραφή
  5. Τι ωραια ολα τα προιοντα σου! Μολις βρηκα το blog σου! Εχεις κατι απ ολα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...