Αγορές Lovie - Mini Haul

Επειδή ακόμα κι αν δεν έχουμε χρήματα πάντα υπάρχουν τρόποι να κακομάθουμε τους εαυτούς μας, αυτές τις μέρες στο Σύνταγμα, έχει την γνωστή έκθεση με διάφορες ελληνικές επιχειρήσεις. Εκεί θα βρεις από μέλι και ξηρούς καρούς μέχρι βιβλία με 5 €, αλλά και καλλυντικά και αξεσουάρ. Πιστή στο ραντεβού της και η Lovie.

Από τα διάσημα πλέον και πολυδοκιμασμένα της βερνίκια νυχιών επέλεξα δύο φθινοπωρινο- χειμωνιάτικες αποχρώσεις. Ένα σκούρο σμαραγδί- κυπαρισσί και ένα σκούρο μπλε.  Μου φαίνεται θα τα λατρέψω ;) Η τιμή τους είναι στο €1,5 το ένα (σε μαγαζάκι με 1€ το έχω βρει στα €1,20). Η διάρκεια τους είναι αρκετά καλή. Διαρκούν περίπου στη μια εβδομάδα κατά μέσο όρο. Η χρωματική τους απόδοση επίσης πολύ καλή. Δεν θέλεις πολλές στρώσεις, ενώ και για τις βιαστικές μπορεί να φτάσει η μια. Προσωπικά κάνω πάντα 2 λεπτότερες στρώσεις, για μεγαλύτερη διάρκεια.

Από τις σκιές τις Lovie διάλεξα αυτή τη διπλή σκιά σε γκρι και γκρι ανοιχτές αποχρώσεις. Η σκιά αυτή κοστίζει μόνο 1€. Εδώ σας έκανα ένα μικρό swatch αλλά χωρίς φλας γιατί με φλας δεν φαινόταν τίποτα. Είναι ελάχιστα ιριδίζουσες. Όσο χρειάζεται για να μπορείς να τις βάλεις και πρωί.
Η γκρι διπλή σκιά με φλας :(Χωρίς φλας

Λίγο πιο απομακρυσμένα προς το βάθος, θα βρείτε κοντά στο ταμείο και στα είδη για τα νύχια, ένα stand με διάφορες προσφορές 1+1 δώρο. Είχε βερνίκια νυχιών και lip gloss. Και βέβαια είχε και σκιές. Από τις σκιές λοιπόν επέλεξα 1 σε απόχρωση παλ πράσινο και 1 σε απόχρωση μπεζ. Και οι 2 κοστίσαν μόνο 1 €.  Είναι περισσότερο ματ και έχουν αρκετά καλή χρωματική απόδοση.

Εδώ σας έχω κάνει και κάποια swatches για να δείτε πως φαίνονται. Εννοείτε ότι δεν έχω βάλει primer. Επίσης η φωτογραφία δεν έχει φλας για ευνόητους λόγους.   


Αυτά από μένα για την ώρα.
 Μέχρι το επόμενο Post.. Φιλάκια πολλά!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...