Τα αγαπημένα μου ρουζ από την Milani


Αγαπημένα ρουζ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και μιλάμε ο έρωτας ήταν από την πρώτη ματιά αλλά ακόμα καλά κρατεί. Την MILANI την άκουσα πρώτη φορά από την πασίγνωστη και αγαπητή σε όλους Emily Edington και τολμώ να πω ότι αυτή ευθύνεται και για την αγορά αυτών των δύο αποχρώσεων. Πρώτο αγόρασα το Milani Baked Blush σε απόχρωση Rose D'Oro από το beautyjoint.com, ένα ρουζ "ψημένο" σε απόχρωση ροζο-ροδακινο-μεταλλική. Ναι ακούγομαι λίγο σαν την Μιραράκη αλλά πως να περιγράψω αυτό το υπέροχο χρώμα, άκρως καλοκαιρινό (και όχι μόνο) το οποίο ακριβώς επειδή έχει αυτούς τους μεταλλικούς τόνους σε απαλλάσει από την χρήση κάποιου highlighter. Τι να το κάνεις με αυτή την ροδακινο-ροζο-μπρονζε απόχρωση άλλωστε; Λατρεμένο και πραγματικά όταν είμαι σε δίλημμα του τι να επιλέξω - ειδικά το καλοκαίρι- αυτό είναι πάντα το ρουζ της άμεσης επιλογής. Θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλη απόχρωση από τα Baked Blushes. Είναι πραγματικά Value for money ρουζ αφού κοστίζει γύρω στα 8$ και μπορείτε να το βρείτε από το Cherry Culture.



Το επόμενο που αγόρασα ήταν το Milani Mineral Blush , επίσης επηρεασμένη από την Emily Edington . Η απόχρωση που το έχω είναι η Mai Tai και είναι ίσως το πιο γλυκο ροζ-κοραλί ρουζ που έχω. Το επιλέγω όλες τις εποχές και μπορώ να το συνδυάσω με το καθημερινό μου μαικιγάζ χειμώνα-καλοκαίρι. Αυτό το είχα πάρει από το Cherry Culture αλλά λογικά μπορείτε να το βρείτε και στο www.beautyjoint.com. Και αυτό επίσης κοστίζει γύρω στα 8$ και αν το βρείτε σε κάποιο από τα διαδικτυακά μαγαζιά που ανέφερα, εμπιστευθείτε με και επιλέξτε το.

Και τα 2 ρουζ έχουν πολύ καλή χρωματική απόδοση και πολύ καλή διάρκεια. Επίσης να σας ενημερώσω ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου το Cherry Culture έχει προσφορά -40%, οπότε είναι και μια καλή ευκαιρία για να τους δώσετε μια ευκαιρία και να τα προσθέσετε στο καλάθι σας.

Not just another beauty blog

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα Κατερίνα μου. Είσαι υπέροχη και συγχαρητήρια για το μπλογκ σου!! Θα ήθελα να μου πεις: πότε πρέπει να πετάμε τα ρουζ μας,μετά απο ποσο καιρό απο το άνοιγμα ;Γιατι εχω καποια εδω και πολύ καιρο και το σηματακι(με το ανοιγμενο βαζο και τον αριθμό των μηνων εχει σβήσει. Επίσης τα ρουζ Milani ταεχεις βρει σε καταστημα στην Αθήνα ;Είμαι ανοιχτή μελαχρινή σε αποχρωση ποιο με συμβουλευεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...