Austria Vlog #2 - Επίσκεψη στο Schloß Schönbrunn


Μια βόλτα στο Schloß Schönbrunn επιβάλλετε αν επισκεφτείτε την Βιέννη. Είναι τα θερινά ανάκτορα του αυτοκράτορα. Ένα τεράστιο Παλάτι με απίστευτα μεγάλους κήπους. Ναι δεν έχει ένα κήπο, έχει κήπους, Τόσο μεγάλο που ενώ περιλαμβάνει δάσος, ξεχωριστό πάρκο με ζωολογικό κήπο, τεράστια πάρκα με διαδρομές για περιπάτους, ποδηλασία και βόλτες με άμαξα.


Στην είσοδο του Schloß Schönbrunn αν θέλεις μπορείς να κόψεις εισιτήριο για να μπεις μέσα στο παλάτι. Εμείς επιλέξαμε μόνο να περπατήσουμε στους κήπους του αυτήν την μέρα.



Selfie με φόντο το Gloriette


Το  Schloß Schönbrunn προστατεύεται απο την Unesco ως μέρος της παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς.


Το Schloß Schönbrunn χτίστηκε στα τέλη του 17ου αιώνα κατά παραγγελία του Αυτοκράτορα Λεοπόλδου Α', ο οποίος ήθελε ένα μέρος για κυνήγι για τον διάδοχο του θρόνου ... Έτσι ο αρχιτέκτονας Bernhard Fischer von Erlach έφτιαξε αυτό το μικρό παλατάκι και μετά από μισό αιώνα έγινε με την Μαρία Τερέζα, έγινε το αυτοκρατορικό επίκεντρο αλλά και χρόνια μετά ήταν το μέρος σημαντικών πολιτικών συναντήσεων.





Η τρελοπαρέα σε selfie στιγμές.


Το συντριβάνι στο Schloß Schönbrunn. Schloß σημαίνει παλάτι /κάστρο και Schönbrunn είναι το όμορφο συντριβάνι σε μετάφραση. Αυτό είναι λοιπόν το όμορφο συντριβάνι των θερινών ανακτόρων.


Η θέα του Schloß Schönbrunn μέσα από το συντριβάνι.

Ένα selfie Με φόντο το Schloß Schönbrunn

Μια εκκλησία μέσα στο Schönbrunn.

Το γιαπωνέζικο θερμοκήπιο. Ένα τεράστιο θερμοκήπιο μέσα στους κήπους του Schloß Schönbrunn.

Ένας χάρτης με τους κήπους του Schloß Schönbrunn.Είναι τεράστιο...


Αυτό είναι το vlog video που ετοίμασα για να δείτε την βόλτα που κάναμε στο Schönbrunn.



Και εδώ κάπου τελειώνει η βόλτα μας στο Schloß Schönbrunn. Πήραμε το τραμ για να γυρίσουμε σπίτι. Έτσι θα δείτε και μερικά πλάνα από το Ringstrasse, τον δρόμο που διατρέχει περιφερειακά το κέντρο της Βιέννης, αν μπορώ να το τοποθετήσω σωστά, όπως το κατάλαβα και εικόνες από την διαδρομή προς την συνοικία που μέναμε. Και φυσικά θα ακολουθήσουν πολλά πολλά vlogs ακόμη και από τα πολλά άλλα μέρη που επισκεφτήκαμε στην Αυστρία, από την Βιέννη μέχρι το Σάλτσμπουργκ, την πόλη που γεννήθηκε ο Μότσαρτ.





The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...