Long due ... Mini Haul


Ένα haul που θα έπρεπε να είχα ανεβάσει από καιρό.... αλλά τι να κάνω που ήθελα και ταξιδάκια και καθυστέρησα.

Biolife body touch Σπρέι Σώματος με άρωμα Ορχιδέα
Για το συγκεκριμένο σας έχω μιλήσει πολύ τον τελευταίο καιρό. ΤΟ έδειξα τόσο στα αγαπημένα Απριλίου όσο και στα αγαπημένα Body mists και Αρώματα, σε βίντεο που ανέβασα τον Απρίλιο. Είναι ανάλαφρο, λουλουδάτο και γλυκό. Σαν Body Mist δεν έχει πολύ διάρκεια αλλά ακριβώς για αυτό το προτιμάμε το καλοκαίρι , γιατί δεν είναι η εποχή για να φοράμε κάτι πολύ βαρύ άλλωστε.  Το πήρα από τον Hondos Center στον Πειραιά γύρω στα €6,50 και κοντεύω να το τελειώσω.

Essence sugar effect nail polish
Ένα βερνίκι νυχιών με εφέ ζάχαρης, ακριβώς σαν τα βερνίκια της Erre Due. Είναι σε baby pink χρώμα με λίγα glitter μέσα, για να δίνουν αυτό ακριβώς το εφέ της ζαχαρίτσας. Ίσως δεν είναι τόσο πετυχημένο το εφέ που δίνει όσο αυτών της Erre Due, αλλά είναι και στην μισή τιμή από εκείνα άλλωστε (ή και ακόμη λιγότερο αν θυμάμαι καλά), Το πήρα και αυτό από το Hondos Center στον Πειραιά και κόστισε γύρω στα €2,90. Extra tip: Στα βερνίκια με εφέ ζάχαρης δεν χρησιμοποιούμε top coat.

Glamorous Compact powder
Μια πούδρα στην απόχρωση #2, από την ελληνική εταιρεία Glamorous, την οποία βρίσκετε ως επί το πλείστον σε καταστήματα με οικονομικά καλλυντικά. Το συγκεκριμένο το πήρα από το Τιτάν στον Πειραιά στα €1,90. Την έχω χρησιμοποιήσει μια ή δύο φορές μόνο απλά για να τη δω και σαν πρώτη εντύπωση έχω να πω ότι είναι αρκετά καλυπτική για πούδρα αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει λίγο chalky υφή, σαν να τρίβεται λίγο πιο εύκολα και για αυτό ακριβώς θα πρότεινα καλύτερα να την απλώνετε με ελαφρύ χέρι και με πινέλο για να μην πάει χαμένο τόσο προϊόν.

Κραγιόν Glamorous #15
Το απόλυτο κόκκινο κατά την γνώμη μου. Φλογερό και ζεστό αλλά ταυτόχρονα φωτεινό, ιδανικό για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Κόστισε γύρω στο €1 και το πήρα φυσικά από το ΤΙΤΑΝ στον Πειραιά.

Αυτά από μένα. Εσείς πήρατε τίποτα τώρα τελευταία;


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...