Μεταλλικές λάμψεις για ένα εκρηκτικό καλοκαίρι από τον ΚΟΡΡΕ

Δώδεκα εκρήξεις μεταλλικής λάμψης και πλούσιου χρώματος επιφυλάσσει η νέα Limited Edition MetallicCollection της σειράς ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR, φωτίζοντας τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες με shimmering nude ή πιο έντονους, πολύχρωμους τόνους. Η Metallic Nude Collection  σε γήινα χρώματα αναδεικνύει το minimal look και «δένει» με τη μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, ενώ η Metallic Bright Collection αναπαράγει θερινές εικόνες μέσα από ζωηρές ή πιο μυστηριώδεις μπλε και πράσινες αποχρώσεις.


Χάρη στη 7-free φόρμουλα, τα ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR προσφέρουν μία πιο φυσική πρόταση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών. H σειρά NAIL COLOUR με Μύρο & Ιχνοστοιχεία για πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια αριθμεί συνολικά 40 αποχρώσεις συμπεριλαμβανομένων των 12 της Limited Edition. Η απόδοση του χρώματος φθάνει στο maximum, χάρη στη φροντίδα και extra λάμψη που προσφέρουν τα Base Coat και Top Coat αντίστοιχα.

 ΚΟΡΡΕΣ Metallic Summer 2014 Color &
 Shine your way into summer

Μετά το διαχρονικό έντονο μαύρο, η συλλογή μακιγιάζ ΚΟΡΡΕΣ Volcanic Minerals φέτος εστιάζει στο χρώμα και στις μεταλλικές λάμψεις, για εκρηκτικά καλοκαιρινά βλέμματα. Τα νέα Μολύβια Ματιών και οι πρακτικές Σκιές σε μορφή stick προσφέρουν εντυπωσιακό, σταθερό αποτέλεσμα, χωρίς συμβιβασμούς σε διάρκεια.Τα νέα Volcanic Minerals Μολύβια Ματιών ορίζουν το περίγραμμα των ματιών, δίνοντας βάθος στο βλέμμα με έντονο χρώμα, που διαρκεί έως και 8 ώρες –σε έξι αποχρώσεις, από το κλασικό καφέ και το εναλλακτικό γκρι έως το απόλυτα σαγηνευτικό μωβ.


Η Limmited Edition σειρά Volcanic Minerals Σκιές Ματιών σε μορφή stick είναι η πιο πρακτική λύση γιαέντονο, ομοιόμορφο χρώμα στα βλέφαρα, με διάρκεια έως και 24 ώρες. Με απαλή, πλούσια υφή και σε έξι metallic αποχρώσεις θα γίνουν το σημείο αναφοράς των πιο φωτεινών, head-turning looks.Πρωταγωνιστούν άλλη μια φορά τα Black Volcanic Minerals, ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία στα οποία οφείλεται το βαθύ, έντονο χρωματικό effect, ενώ ο συνδυασμός των φυσικών συστατικών της φόρμουλας φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Αναζητείστε τα στα φαρμακεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...