ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ LOOK από την Estee Lauder & τα Bumble & Bumble



                      





Πριν από λίγες μέρες στο Golden Haul η Estee Lauder και τα Bumble & Bumble μας παρέδωσαν ένα mini μάθημα για το Απόλυτο Καλοκαιρινό look.
Ο ενθουσιασμός μου ήταν μεγάλος. Και μόνο να παρακολουθείς από κοντά  τους ειδικούς την ώρα που "δημιουργούν" είναι πολύ σημαντικό μάθημα.



Στην αρχή τα μαλλιά. Ανάλαφρα χτενίσματα που επιμελήθηκαν τα bumble & Bumble. Ένα σας λέω, ερωτεύθηκα την πούδρα τους Pret a' Powder. Με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει δική μου. Είναι και ξηρό σαμπουάν αλλά δίνει και όγκο στο χτένισμα.

Τι άλλο θα μπορούσε να περιλαμβάνει το απόλυτο καλοκαιρνιό look από ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά.

O hair stylist της Bumble & bumble Τάκης Μπαϊραμπάς επίτο έργον.


Extra tip ; Αντί να ψεκάσετε τα μαλλιά σας απευθείας με υγρό κερί , προκειμένου να τονίσετε συγκεκριμένες τούφες, ψεκάστε λίγο στα δάχτυλα σας και εφαρμοστε το κερί στις τούφες σας με τα δάχτυλα.

Ο Makeup artist Της Estee Lauder Τάκης Μαυριγιαννάκης μας δείχνει πως να δημιουργήσουμε ένα ανάλφρα καλοκαιρινό μακιγιάζ για την πόλη και όχι μόνο.

Απλά καθημερινά look για το πρωινό μας μακιγιάζ σε συνδυασμό με αέρινα χτενίσματα, ελαφρά σπαστά μαλλιά, το γνωστό σε όλες μας beach look.


Ακόμα και στην πόλη θέλουμε να έχουμε μαζί μας τον αέρα της θάλασσας. Τώρα το καλοκαίρι αποφεύγουμε τα "φορτωμένα" μακιγιάζ και επιλέγουμε τις πιο light εκδοχές.
 
 Ρίξαμε και τις κλεφτές ματιές μας στα καλούδια που χρησιμοποιούσαν για να φτιάξουν αυτά τα υπέροχα looks. Το μυστικό; Ενυδάτωση , ενυδάτωση , ενυδάτωση...




Και φυσικά μια τελική φωτογραφία με τους ειδικούς και τις "δημιουργίες" τους . Η διάθεση φυσικά παιχνιδιάρικη και καλοκαιρινή.


Νομίζω είναι ώρα να υποδεχτούμε το καλοκαίρι όπως του αξίζει. Τι λέτε κι εσείς;


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...