Maybelline Must haves



Τον τελευταίο καιρό έχω στα χέρια κάποια προϊόντα της Maybelline για τα οποία ενώ όλο θέλω να σας μιλήσω, όλο το αναβάλω και το ξεχνώ. Έτσι τα μάζεψα όλα μαζί σε ένα post γιατί απλούστατα δεν μπορούσα να αφήσω κανένα  τους απέξω. 

 

Πρώτα και καλύτερα τα περίφημα Babylips. Τα λόγια είναι περιττά σε ένα τόσο παιχνιδιάρικο Lip balm. Η φήμη τους έχει προηγηθεί και για όσες διαβάζουν ξένα blogs ή παρακολουθούν ξένες Youtubers ήταν κάτι απλά που περιμέναμε να έρθει και στην Ελλάδα. Και επιτέλους ήρθαν!


6 υπέροχα Babylips , 3 με χρώμα, 3 χωρίς αλλά με SPF 20. Το Peach kiss, με γεύση ροδάκινου και διακριτικό μπεζ/πορτοκαλί χρώμα, το Pink punch με εξωτικό passion fruit και έντονο ροζ χρώμα και το δικό μου προσωπικό λατρεμένο τους τελευταίους μήνες όπως θα έχετε δει και σε αγαπημένα το Cherry me με γεύση κεράσι. Στην φωτογραφία βλέπετε μόνο τα 5 γιατί απλούστατα το 1 μου το σούφρωσε ήδη ο αντρούλης μου, αυτό με την εντατική θρέψη και πολύ διακριτικό άρωμα αμύγδαλου.
Ω ναι. Τα babylips τα φοράνε και οι άντρες. Τα 3  Babylips που δεν έχουν χρώμα έχουν δείκτη αντηλιακής προστασίας 20 και ενυδατώνουν τα χείλη για ώρες... Θα τα βρείτε στα καταστήματα προς €3,50 περίπου.


Την μάσκαρα Colossal Go Extreme σας την έχω δείξει και αυτήν σε βίντεο . Έχει πατενταρισμένο βουρτσάκι και σύνθεση με προ-κερατίνη που χαρίζουν στις βλεφαρίδες πλούσιο extreme όγκο. Προσωπικά το βουρτσάκι μου φάνηκε στην αρχή ανησυχητικά μεγάλο για τις δικές μου μικρές βλεφαρίδες, αλλά μόλις άρχισα να το χρησιμοποιώ πιο εντατικά, δεν άργησα να του πάρω και τον αέρα. Δίνει όγκο στις βλεφαρίδες μου χωρίς να κάνει κόμπους και αυτό ομολογώ είναι κάτι που βρίσκω σε πολύ λίγες μάσκαρες. Κοστίζει γύρω στα €14,50 και θα την βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών.

Το κραγιόν Superstay 14h το έχω αγαπήσει τόσο πολύ που είναι μόνιμα στην τσάντα μου τώρα το καλοκαίρι. Σας το είχα δείξει στο συγκεκριμένο βίντεο-πρόταση ανοιξιάτικου μακιγιάζ που είχα κάνει σε συνεργασία με άλλες Youtubers. Εγώ έχω την απόχρωση 160 Inhinitely Fuschia , μια άκρως ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή απόχρωση. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση, αλλά αργεί σχετικά να στεγνώσει στα δικά μου χείλη. Έχει ωστόσο πολύ καλή διάρκεια όταν στεγνώσει, χωρίς να ξεραίνει τα χείλη του. Είναι περισσότερο κρεμώδες παρά ματ σαν τελείωμα και θα σας βολέψει για την καθημερινότητα σας, ειδικά αν επιλέξετε μια πιο Nude απόχρωση, όπως το 610 beige for Good, το οποίο έχω βάλει στο μάτι και πολύ σύντομα θα αποκτήσω.





Τέλος, για τα νύχια μας η Maybelline πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά. Το Color Show Nail Art Pen είναι για εμάς τις ακαμάτρες που αδυνατούμε να πετύχουμε οποιοδήποτε nail art και χαιρόμαστε μόνο και που βάφουμε τα νύχια μας. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθανόμουν, καθώς κάθε προσπάθεια για να κάνω nail art στα νύχια μου κατέληγε σε παταγώδη αποτυχία. Μόλις πήρα στα χέρια μου το στυλό, ομολογώ ότι μπόρεσα αμέσως να κάνω τουλάχιστον τα βασικά, όπως ευθείες ή βουλίτσες και αισθάνθηκα λες και είχα κατακτήσει την κορυφή του Everest. ξέρω ότι πολλές από εσάς έχετε ιδιαίτερη ευκολία στα νύχια, αλλά πιστέψτε με για μένα η ευθεία γραμμή που έκανα με αυτό το στυλό Nail art ήταν αρκετή για να με κάνει την βασίλισσα του nail art στο μυαλό μου τουλάχιστον. Τόσο εύκολο να το χρησιμοποιείς. Κυκλοφορούν σε έξι υπέροχες αποχρώσεις: μαύρο, άσπρο, ασημί, τιρκουάζ (που έχω εγώ), χρυσό και κόκκινο. Θα το βρείτε στα €3,50 περίπου στα καταστήματα καλλυντικών.

Τα Color Show Street Artists top coats θα τα βρείτε σε 4 αποχρώσεις. Είναι παιχνιδιάρικα top coats ιδανικά να αναβαθμίσουν το μανικιούρ σας, είτε επιλέξετε να τα βάλετε σε ένα είτε σε όλα τα νύχια σας. Θα τα βρείτε στα καταστήματα με €3,50.

Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...