Review: Oriflame Swedish Spa Anti- Cellulite cream


Τα αντικυτταριτιδικά προϊόντα έρχονται στο προσκήνιο τώρα το καλοκαίρι, παρόλο που για αρκετές από εμάς πλέον δεν φεύγουν ποτέ. Λίγο το άγχος γιατί θα βγούμε στις παραλίες, λίγο το ότι θέλουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να δούμε αποτελέσματα, οι ελπίδες μας στρέφονται προς όλα αυτά τα προϊόντα που υπόσχονται να μας απαλλάξουν από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Την συγκεκριμένη κρέμα την ξέρω αρκετό καιρό, την έχω αγοράσει από την Oriflame ως μέρος ενός πλήρους σετ περιποίησης και είπα να ξεκινήσω να την δοκιμάζω. Αρκετά δροσερή σαν αίσθηση, απλώνεται ομοιόμορφα και έχει ευχάριστο άρωμα. Μάλιστα το άρωμα της μου θυμίζει - εδώ θα γελάσετε όσες θυμηθείτε- ένα προϊόν που είχε βγει παλαιότερα σε τηλεπωλήσεις, το slimwaist ή καπως έτσι θυμάμαι ότι λεγότανε. Το θυμάστε; Ένα προϊόν που το έβαζες και τυλιγόσουν με μια μεβράνη και κυκλοφορούσες στο σπίτι τυλιγμένη σαν φαγητό που περίσσεψε; Είχε γίνει χαμός στις τηλεοράσεις και υποσχόταν θαύματα. Φυσικά το είχα πάρει και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν κακό. Ε λοιπόν η  Swedish Spa Anti- Cellulite cream έχει την ίδια μυρωδιά με το slimwaist. Μάλλον, θα την απέδιδα στην πιπερόριζα που περιέχει.

Έχει καφεΐνη, πιπερόριζα και απαλό hydracare+ που ενυδατώνει και τονώνει. Είναι στα 200ml και κοστίζει €11,00 αλλά σίγουρα μπορείτε να την βρείτε και φθηνότερα σε κάποια προσφορά που τόσο συχνά βάζει η Oriflame. Αν δεν απατώμαι πρόσφατα την είχε δώρο μαζί με κάποιο περιοδικό (full size).

Αν δουλεύει; Δύσκολο να πεις με αυτά τα προϊόντα. Θέλουν μακροχρόνια χρήση σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή, άσκηση και να πίνεται πάρα πολύ νερό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή, την αισθάνεσαι σφιχτή και έχει πολύ ευχάριστο και δροσερό άρωμα. ιδανικά μπορείτε να την συνδυάσετε και με το απολεπιστικό σώματος της ίδιας σειράς για ακόμα καλύτερη εφαρμογή και πιο στοχευμένη περιποίηση. Προσωπικά την αγαπώ και θα την ξαναπάρω. Εσείς την έχετε δοκιμάσει;


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...