Με διάθεση Tutti Frutti από την FRESH LINE


Μια τριπλή συσκευασία από αφρόλουτρα από την Fresh Line κυκλοφόρησε μέσα στην Άνοιξη σε μια προσφορά Tutti Frutti. Μια συλλογή από φρουτώδη αφρόλουτρα με με αναζωογονητικό ρόδι, σταφύλι & λεμόνι! 3 συσκευασίες των 200ml σε μια προσφορά 2+1 δώρο στην τιμή των €16,20. 

Τα συγκεκριμένα μου τα έστειλε η εταιρεία για review. Έχουν έντονη φρουτώδη μυρωδιά, κάτι που ομολογώ ότι με έκανε λίγο πιο διστακτική, καθώς προσωπικά δεν με ξετρελαίνουν οι φρουτώδεις  μυρωδιές και τις βρίσκω αρκετά όξινες για το γούστο μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη έπεσα έξω στα συγκεκριμένα. Ειδικά το ρόδι και το σταφύλι είναι πάρα πολύ όμορφα και καθόλου βαριά. Το τρίτο αφρόλουτρο , με το όνομα Πάρις & Ελένη είναι όντως πιο φρουτώδες και θα ικανοποιήσει όσες από εσάς λατρεύουν το λεμόνι. 



Λόγω το καιρού, όπου όλο τον Μάιο έκανε κρύο (και λίγο από τον Ιούνιο) δεν τα χρησιμοποίησα πολύ, αφού αναζητούσα πιο ζεστές και γλυκές μυρωδιές. Έτσι δεν ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ εντατικά παρά μόνο πρόσφατα.  Και αυτό γιατί και τα τρία προσωπικά μου θυμίζουν περισσότερο καλοκαίρι παρά άνοιξη.Η συσκευασία τους τα καθιστά ιδανικά για να τα πάρετε μαζί σας σε ταξίδι. Κάνουν αρκετά καλό αφρό. Στην ίδια  σειρά κυκλοφόρησαν και άλλα 2 σετ με προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα και περιελάμβαναν σαμπουάν και conditioner μαλλιών ή αφρόλουτρο και κρέμα σώματος.

Εσείς τα δοκιμάσατε τα συγκεκριμένα; Πως σας φάνηκαν;


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...