ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ BEAUTE ( ΜΕ ΠΡΟΣΙΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ)

beauty on a budget Morning skincare routine

Πολλές κοπέλες με ρωτούν για κάποια οικονομική ενυδατική κρέμα ματιών ή προσώπου που να έχω δοκιμάσει και να μπορώ να τους συστήσω, Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ δύο προϊόντα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου.

Στα μάτια χρησιμοποιώ την τελευταία μου ανακάλυψη, την ενυδατική ματιών της +Byphasse marque de cosmétique Byphasse anti rides eyes cream pro 30 που ανακάλυψα στην τελευταία μου εξόρμηση στα Oggi. Στην έχω δείξει σε παλαιότερο Haul και τώρα κοντεύω να την τελειώσω. Με πλούσια υφή και αντιρυτιδικές ιδιότητες είναι ιδανική για το πρωί. Απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει και αφήνει την περιοχή των ματιών έτοιμη για μακιγιάζ. Είναι στα 20ml (εκεί που άλλες είναι μόνο 15ml) και είναι πολύ οικονομική. Στα Oggi την βρήκα μόλις €5, Online όμως θα την βρεις γύρω στα €10. Εναλλακτικά και όταν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι κάτι τις παραπάνω χρησιμοποιώ και τον ορό ματιών της Cera Di Cupra (πριν την εφαρμογή της ενυδατικής ματιών). Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, αλλά σου έχω ξαναμιλήσει για αυτόν σε παλαιότερο Post, αν θες να το διαβάσεις κάνε κλικ εδώ.

Extra tip: Αν έχεις θέμα με το concealer σου και μαζεύει , τότε δοκίμασε μια πιο πλούσια ενυδατική ματιών.

Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ μια πιο ελαφριά ενυδατική κρέμα, από την Diadermine, την Cream De Dia Hidratante matificante. Είναι αρκετά θρεπτική ενυδατική αλλά απορροφάται γρήγορα αφήνοντας την επιδερμίδα ματ. Για αυτό και την βρίσκω ιδανική για κάθε μέρα και για κάτω από το μακιγιάζ μου, όσο βαρύ ή ελαφρύ επιλέξω να είναι. Περιέχει βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5. Θα την βρεις γύρω στα €5 στο beautytown και η συσκευασία της είναι στα 50ml. 

Beauty on a budget

Ακόμα κι αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις κάτι πιο ακριβό, μπορείς να ανακαλύψεις μικρούς θησαυρούς, από γνωστές εταιρείες, σε πολύ προσιτές τιμές, ιδανικούς για την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου.

Μήπως έχεις υπόψη σου κάποιον οικονομικό θησαυρό να μου προτείνεις; Θα χαρώ πολύ να τον δοκιμάσω.

Διάβασε επίσης:
 

1 σχόλιο:

  1. Εχω ανακαλύψει και εγώ ένα μικρό οικονομικό θησαυρό.Είναι η κρέμα ματιών της sostar anti-ageing,στο βαζάκι.Απο την ημέρα που την φοράω εχω δεί διαφορά,φαίνομαι πιο ξεκούραστη και με πιο "καθαρό' βλέμμα, η τιμή της είναι κάτω απο 10 ευρώ.Νομίζω οτι αξίζει μια ευκαιρία, να τη δοκιμάσεις, να΄σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...