Review Korres Myrrh & Oligoelements Nail Colour Long-Lasting


Το δοκίμασα από το zampple τον προηγούμενο μήνα και μου άφησε ανάμικτες εντυπώσεις.
Μιλάω για το βερνίκι νυχιών Myrrh & Oligoelements Nail Colour Long-Lasting από τον Korres.


Μόλις το είδα ενθουσιάστηκα! Χωρίς δεύτερη σκέψη το έβαλα στο καλάθι μου για αξιολόγηση. Το χρώμα που επέλεξα είναι το berry rose και αμέσως το δοκίμασα. Απλώνεται ομοιόμορφα και έχει πάρα πολύ καλή απόδοση. Θα μπορούσα δηλαδή να μείνω στην μία στρώση και να έχει τόσο έντονο χρώμα. Το πινέλο του είναι στο ιδανικό μέγεθος για να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια και να απλώνεται γρήγορα σε όλο το νύχι. Η ποσότητα του είναι μικρή, γεγονός που προσωπικά μου αρέσει ιδιαίτερα, καθώς έτσι προλαβαίνω να χρησιμοποιήσω τα περισσότερα βερνίκια μου. Και φυσικά δεν περιέχει Parabens ή άλλα βλαβερά συστατικά, με μια φιλική προς το δέρμα σύσταση. Είναι η εγγύηση του ονόματος Κορρέ που επιβεβαιώνει την προσδοκία μας, όσον αφορά τα συστατικά του. Η σύνθεση βασίζεται σε εκχύλισμα Μύρου, Iχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 –ενυδατώνει, δυναμώνοντας και κάνοντας τα νύχια πιο ανθεκτικά, ενισχύει την ελαστικότητα, συμβάλλει στην ανάπτυξη και καλή υγεία τους.

Δυστυχώς η διάρκεια του είναι πάρα πολύ μικρή. Και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί. Θα περίμενα μεγαλύτερη διάρκεια από ένα τόσο πολλά υποσχόμενο βερνίκι και όχι να ξεφλουδίζει σε δύο μέρες. Ενδεχομένως, με ένα καλό top coat η διάρκεια του να παρατείνεται μέχρι και τις πέντε ημέρες το πολύ.

Κοστίζει (με βάσει το +Zampple  ) γύρω στα 6,80€ αλλά μπορείτε να το βρείτε και φθηνότερα σε online φαρμακεία.

Αν θέλετε κι εσείς να δοκιμάζετε νέα προϊόντα, μπορείτε να εγγραφείτε στο Zampple. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσετε το email μου thekmprojects@gmail.com και πείτε ότι σας σύστησα εγώ, τότε και οι δύο αυτόματα θα κερδίσουμε επιπλέον πόντους. 


Διάβασε επίσης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...