Review Essence F/W 2015-16

Αν και τα έχω στα χέρια μου εδώ και καιρό είχα αμελήσει να σου μιλήσω για αυτά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μιλήσουμε για μερικά προϊόντα Essence από τη χειμερινή συλλογή 2015-2016

Essence products review

Η βασική σειρά της Essence εμλουτίστηκε με νέα χρώματα για το χειμώνα. Με πολλές νέες nude αποχρώσεις, γκρι, σταχτί και καφέ, υβριδικά κραγιόν και βερνίκια νυχιών προηγμένης τεχνολογίας.


Ξεκινάω από την παλέτα All about eyeshadow, η οποία έχει κερδίσει την καρδιά μου. Νομίζω ότι η Essence έχει διορθώσει πάρα πολύ την απόδοση των προϊόντων της και η συγκεκριμένη παλέτα είναι ίσως από τις καλύτερες της. Έχει απαλή υφή και αρκετά καλή διάρκεια (σε σύγκριση τουλάχιστον με παλαιότερες παλέτες της ίδιας εταιρείας). Μου αρέσει γιατί έχει έναν τέλειο συνδυασμό ματ και μεταλλικών σκιών, με τις ματ να υπερτερούν, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές μακιγιάζ.

Η μονή σκιά keep calm and berry on όμως είναι ότι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου τον τελευταίο καιρό. Έντονη απόδοση, πολύ καλή διάρκεια, έχω νομίζω κάθε λόγο να την έχω λατρέψει. Αν και το έντονο χρώμα της μπορεί να φοβίσει αρκετές, να πω ότι στην ίδια σειρά κυκλοφορούν πάρα πολλές αποχρώσεις, για όλα τα γούστα.

Θεαματκή νέα είσοδο έχει κάνει το matt touch blush, εδώ στην απόχρωση berry me up. Προσωπικά με έχουν βολέψει πολύ τα ρουζ της Essence.

Στις μάσκαρα διχάστηκα το ομολογώ. Δεν είμαι φαν της I love extreme όχι γιατί δεν θέλω όγκο αλλά γιατί αδυνατό να βολευτώ το μεγάλο βουρτσάκι της. Αντιθέτως βρήκα τέλειο (αν και πλαστικό, που γενικά δεν με τρελαίνουν) το βουρτσάκι της multi action. Δίνει μήκος και όγκο, όσο περισσότερο τη χτίζεις. Και για πρώτη φορά θα πω ότι μου άρεσε μια μάσκαρα που πραγματικά κάνει ορατό διαχωρισμό. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και δίνει όγκο, ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει, αλλά μπράβο από μένα.

essence products reviewΣυνεχίζω με τα liquid lipsticks, με σύνθεση που συνδυάζει την έντονη απόδοση ενός κραγιόν και την λάμψη ενός lip gloss. Έχει καλή διάρκεια για την ενυδατική του σύνθεση και είναι πολύ εύκολο στην χρήση, ακριβώς γιατί μοιάζει με Lip gloss.

Τα sheer & shine lipstick είναι αρκετά ελαφριά σε σύνθεση, απλώνονται ευχάριστα, όπως ένα balm, χωρίς έντονη απόδοση, χαρίζουν ένα διακριτικό χρώμα και λάμψη. Προσωπικά τα συνδυάζω με μολύβια για τα χείλη και νιώθω ότι έχω κατασταλάξει στο καθημερινό μου μακιγιάζ με αυτό τον συνδυασμό.

Essence products review

Δεν τα δοκίμασα όλα τα βερνίκια, γιατί προτίμησα να φυλάξω κάποια από αυτά για διαγωνισμό, που σου ετοιμάζω σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Stay tuned....

Essence products review

Διάβασε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...