Review: Miraculous oil απο την Garnier Fructis

Κάθε γυναίκα που θέλει να λέει ότι περιποιείται τα μαλλιά της έχει υποκύψει στην γοητεία των ελαίων για τα μαλλιά. Με όλα όσα έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια, είναι δύσκολο να αφήσω ασχολίαστο το Miraculous Oil από την Garnier Fructis.

Garnier Fructis Miraculous oil



Η σύνθεση του είναι ελαφριά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το λούσιμο, πριν το στέγνωμα ή ακόμα και μετά ως προϊόν styling. Προσωπικά το χρησιμοποιώ ως προϊόν styling και σπανιότερα ως μάσκα μαλλιών πριν το λούσιμο. Βρίσκω μεν ότι είναι ελαφρύ αν το χρησιμοποιήσω σε βρεγμένα μαλλιά πριν τα στεγνώσω αλλά δεν μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που δίνει στα μαλλιά. Τα αισθάνομαι ξηρά και είναι από τις λίγες φορές που θα πω, ότι θέλω κάτι πιο δυνατό γιατί παραείναι ελαφρύ.

Το βρίσκω όμως ιδανικό σε στεγνά μαλλιά για να τιθασεύσει το φριζάρισμα. Δεν τα βαραίνει, μυρίζει υπέροχα και καταφέρνει να κρατήσει τις ατίθασες τρίχες που φριζάρουν στην θέση τους. 
Είναι ένα από τα οικονομικά λάδια της αγοράς, θα το βρείς γύρω στα €8-€9 στα περισσότερα σούπερ μαρκετ και καταστήματα καλλυντικών. Αξίζει να το δοκιμάσεις αλλά θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο που βγήκε στην σειρά, το Miraculous oil brushing express ίσως είναι καλύτερο γιατί είναι και θερμοπροστατευτικό μέχρι 230°C.

Εσύ το έχεις δοκιμάσει; πως σου φάνηκε;





  • FUNKMARTINI - Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
  • ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ CAPITAL CONTROLS
  • W7 PALETTES ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ
  • GLOV: ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΟΥ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ
  • REVIEW KORRES NAIL COLOUR LONG-LASTING ΜΕ ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ 
  • ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΤΙΖΑ 
  • DEMO & REVIEW VIDEO: L'OREAL INFALLIBLE FOUNDATION



  • The KM Projects
    Not just another beauty blog

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    *ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
    Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
    Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...