Goodbuy Review Tuesday: ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NIVEA BODY

Τρία νέα προϊόντα από την αγαπημένη μου NIVEA είχε την καλοσύνη να μου στείλει η εταιρεία για δοκιμή. Κι εννοείται ότι μπήκαν αμέσως σε χρήση.
Περιποίηση σώματος nivea

NIVEA  είναι μια μάρκα που εμπιστευόμαστε εδώ και πολλές δεκαετίες, τόσο εμείς όσο και η μαμάδες μας.Το όνομα NIVEA  είναι συνώνυμο της ενυδάτωσης και της περιποίησης της επιδερμίδας μας. Τώρα η NIVEA  επέστρεψε με νέα προϊόντα για την καθημερινή ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας μας.

Το θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος NIVEA NOURISHING, με αμυγδαλέλαιο και το χαρακτηριστικό πουδρένιο άρωμα είναι ιδανικό για γρήγορη ενυδάτωση. Το απλώνω κάνοντας ένα καλό μασάζ σε όλο το σώμα. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Προσωπικά το επιλέγω ως ενυδάτωση μετά το ξύρισμα ή όταν θέλω μια ουδέτερα πουδρένια μυρωδιά που δεν θα μπερδεύεται με το άρωμα μου. Το Nivea nourishing το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε ξηρές επιδερμίδες. Θα το βρείς στα 250ml στα €4,99 και στα 400ml στα €6,99

Με ιδιαίτερο άρωμα κακάο, το NIVEA COCOA INDULGING BODY ΜΙLK είναι εμπλουτισμένο με φυσικό βούτυρο κακάο και βιταμίνη Ε. Έχει λεπτόρευστη υφή και απορροφάται γρήγορα. Είναι ιδανικό για τις ημέρες που θέλω να ενυδατώσω εντατικά την επιδερμίδα μου χωρίς να περιμένω πολύ ώρα για να απορροφηθεί η ενυδατική. Θα το βρείς στα 250ml στα €5,17. Για ακόμα πιο πλούσια ενυδάτωση, όχι όμως τόσο γρήγορη απορρόφηση επιλέγω τη νέα NIVEA COCOA INDULGING BODY CREAM, με τα ίδια συστατικά αλλά πολύ πλουσιότερη υφή. Είναι ότι καλύτερο για τις πιο ξηρές επιδερμίδες ή για μετά απολέπιση ή ακόμα καλύτερα μετά από ξύρισμα. Θα το βρεις σε συσκευασία των 200ml στα €4,99.


Nivea skincare

Εσύ δοκίμασες τα νέα προϊόντα NIVEA;



Διάβασε επίσης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...