6 Fail προϊόντα

Όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε δοκιμάσει προϊόντα που μας απογοήτευσαν. Έτσι κι εγώ θα ήθελα να σου μιλήσω για 6 μικρές αποτυχίες, που έπεσαν στα χέρια μου/


Vichy Dermablend foundation  . Το ξέρω υπάρχουν πολλές που θα με μισήσουν. Με πραγματικά υψηλή κάλυψη, είναι το αγαπημένο πολλών. Ωστόσο, δεν κατάφερα να ανέτξω πάνω από μία με δύο εβδομάδες το αντιαισθητικό αποτύπωμα του πάνω σε ότι ρούχα φορούσα. Μέσα σε δύο εβδομάδες έπλυνα δύο μπουφάν, άπειρα μαντήλια και κασκόλ, έστειλα μέσα στο καταχείμωνο ένα παλτό στο καθαριστήριο. Εντάξει, προσωπικά το μήσισα.  Αντί για το αρχείο του δήμου (a.k.a. σκουπίδια) προτίμησα να το δώσω στην φίλη μου Νατάσα, που ήθελε πολύ να το δοκιμάσει. Ίσως σε εκείνη καθόταν καλύτερα.

Caudalie αφρός καθαρισμού . με το συγκεκριμένο είχα ενθουσιαστεί αρχικά. Όμως τελειώνοντας το πρώτο μπουκάλι (ναι έχω άλλο ένα στην διάθεση μου) μπορώ πλέον με σιγουριά να πω ότι δεν κάνει δουλειά. Σχεδιασμένο για ευαίσθητα δέρματα, είναι τόσο απαλό που δεν καταφέρνει να καθαρίσει ούτε τις τσίμπλες από τα μάτια το πρωί που ξυπνάω. Το χρησιμοποίησα σε συνδυασμό με το βουρτσάκι της Youth Lab, μπας και δουλέψει. Το ίδιο συνιστώ και σε όσες το έχουν πάρει και έχουν απογοητευτεί.

Korres βερνίκι νυχιών Long Lasting , με μύρο και ιχνοστοιχεία . Ναι είναι ένα βερνίκι νυχιών το οποίο έχει πολύ φυσικά συστατικά, προσεγμένα. Περιέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και ενυδατώνει τα νύχια. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι Long Lasting. Ειλικρινά κύριε Κορρέ, ποιανούν ήταν η φαεινή ιδέα να το ονομάσει long lasting, όταν καταφέρνει σε χρόνο DT Να ξεφλουδίσει. Δίνω παράσημο σε όποια καταφέρει να το κρατήσει άθικτο πάνω από δύο μέρες. Εμένα δεν άντεξε με τίποτα.

Mythic Oil ή αλλιώς όλα είναι μύθος. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον χαμό με αυτό το προϊόν. Είναι ένα πανάλαφρο λαδάκι που, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, δεν προσφέρει τίποτα στα μαλλάκια μου. Είναι πολύ ελαφρύ σκέφτηκα στην αρχή, τέλεια γιατί δεν βαραίνει τα μαλλιά. Όμως δεν περιόριζε ιδιαίτερα το φριζάρισμα. Και πιστεύω ειλικρινά ότι δεν προσφέρει κάποια ενυδάτωση στα μαλλιά. Όλα αυτά όμως δέχομαι ότι είναι υποκειμενικά, αφού όπως αντιλαμβάνεσαι εξαρτάται από την ποιότητα της τρίχας, τον βαθμό επεξεργασμού (βαμμένα, ανταύγειες, το πόσο συχνά εκτίθεται σε θερμότητα κτλ). Το μεγαλύερο fail του όμως θεωρώ ότι αντικειμενικά είναι η τιμή του, πάνω από 20€, είναι πολύ κατώτερο των ανταγωνιστικών του. Για όσες όμως θέλουν ένα καλό dupe θα πρότεινα το Pantene Pro V με βιταμίνη Ε, εξίσου ελαφρύ, με πολύ χαμηλότερη τιμή και βιταμίνη Ε, πιστεύω ότι είναι κατάτι καλύτερο.



OSIS Dry Shampoo. Ειλικρινά δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω καθόλου. Όσες φορές το δοκίμασα, είχε μια απαίσια αίσθηση σα να τρίβω λάστιχο στις ρίζες των μαλλιών μου. Είδα βιντεάκια με αυτό κι αναρωτιώμουν πραγματικά πως το κάνουν. Εγώ το μόνο που κατάφερα ήταν να τρέξω γρήγορα να λουστώ. Αν αυτή ήταν η αρχική του πρόεση κανένα πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το συγκρίνω με το ανταγωνιστικό του της ΒΒ, που είναι κλάσεις ανώτερο του.

BIOLIFE μολύβι ματιών eyeliner pencil. Ένα μολύβι ματιών με έντονη χρωματική απόδοση , αλλά πολύ σκληρό σε σημείο που να πονάνε τα μάτια μου κατά την εφαρμογή του. Προτιμώ άλλα με πιο βουτυρένια αίσθηση. 

Δες το βίντεο εδώ



Αυτά είναι τα 6 fail προϊόντα που ξεχώρισα. Εσύ ποιο από αυτά έχεις δοκιμάσει; Συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου;



Διάβασε επίσης:





  • FUNKMARTINI - Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
  • ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ CAPITAL CONTROLS
  • GOODBUY REVIEW TUESDAY: ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NIVEA BODY
  • GLOV: ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΟΥ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ
  • REVIEW KORRES NAIL COLOUR LONG-LASTING ΜΕ ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ 
  • ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΤΙΖΑ 
  • SMOOTHIES ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΛΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ



  • The KM Projects
    Not just another beauty blog


    1 σχόλιο:

    1. Συμφωνώ απόλυτα για τον αφρό καθαρισμού της caudalie...με εντυπωσίασε το πόσο αδιάφορος είναι! Fail for sure!xxx καλή εβδομάδα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    *ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
    Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
    Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...