Steamcream : ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ


Μπορεί να καθυστέρησα λίγο να την πάρω, αλλά δοκίμασα την Steamcream και σας λέω την γνώμη μου. 
Η Steamcream  είναι μια πολυκρέμα, σα να λέμε πολυεργαλείο. Μια ενυδατική κρέμα όλα σε ένα, για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα. Φτιάχνεται με τη μέθοδο του ατμού, στο χέρι, με φρέσκα και φυσικά υλικά στο Poole, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Atsugi, στην Ιαπωνία.

Προσωπικά την χρησιμοποίησα αντί για κρέμα νύχτας, γιατί την βρήκα λίγο "βαριά" για το πρωί. Την απλώνω σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό με κυκλικές ανοδικές κινήσεις. Όμως υπήρξαν αρκετές φορές μέσα στην μέρα (ιδίως όταν ήμουν σπίτι) που την χρησιμοποίησα και ως κρέμα χεριών, απλώνοντας την στα χέρια μέχρι και τους αγκώνες μου. 

Είναι μια αναπλαστική κρέμα, ιδιότητα που οφείλει (κυρίως) στην βιταμίνη Ε που περιέχει. Και σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα συστατικά της την βρήκα ιδανική για την βραδυνή μου περιποίηση. Το πρωί σίγουρα ένιωθα το δέρμα μου πολύ λαμπερό και ενυδατωμένο. 

Είναι λεπτόρευστη, σχεδόν υδαρής, ωστόσο χρειάζεσαι πολύ λίγη ποσότητα για το πρόσωπο. Ενώ μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στα χέρια και γενικά σε όλο το σώμα. Απορροφά γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο, χωρίς να την αισθάνεσαι όμως καθόλου βαριά. Αν όμως έχεις και εσύ λιπαρή επιδερμίδα σαν εμένα, θα σε συμβούλευα να την χρησιμοποιήσεις ως κρέμα νύχτας.

Με το κρύο των τελευταίων ημερών πάντως, υπήρξε ιδανικός "σύντροφος" της επιδερμίδας μου, χωρίς να προκαλεί περιττή λιπαρότητα, χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα, ενυδατώνοντας την βαθιά.

Με το που θα ανοίξεις το μεταλλικό κουτάκι θα μυρίσεις το αιθέριο έλαιο λεβάντας που περιέχει, το οποίο έχει αντισυπτικές και καταπρραϋντικές ιδιότητες και είναι πολύ καλό ακόμα και για λιπαρές επιδερμίδες. Σίγουρα ως μυρωδιά θα σου θυμίσει vintage κρέμες, που θυμάσαι στο boudoir της μαμάς, μυρωδιές που εγώ προσωπικά λατρεύω, ως αναμνήσεις άλλης εποχής. 


Περιέχει επίσης βρώμη, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο κακάο, οργανικό έλαιο Jojoba, που είναι μαλακτικό αλλά δρα και κατά της ακμής εξισορροπώντας τη δημιουργία του σμήγματος. Αλλά και νερό από άνθη νερατζιάς, που βοηθούν το δέρμα να εξισορροπήσει την παραγωγή του σμήγματος


Η SteamCream είναι εγκεκριμένη από την Κοινότητα των Vegan. Επίσης, τόσο στα εργαστήρια της SteamCream όσο και στις μονάδες που συνεργάζονται μαζί τους δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα. Περιέχει ακόμα βιταμίνη Ε, που βοηθά το δέρμα στην άμυνα κατά της γήρανσης. Αιθέριο έλαιο Rose Absolute από δαμασκηνό τριαντάφυλλο που βοηθά να διατηρηθεί απαλή και ελαστική η ώριμη επιδερμίδα και καταπραΰνει την ξηρότητα . Αιθέριο έλαιο μπλε χαμομηλιού που αυξάνει την ελαστικότητα και μαλακώνει το ξηρό δέρμα και μειώνει το πρήξιμο. Έλαιο γλυκού αμύγδαλου που μαλακώνει, ανακουφίζει, περιποιείται και τρέφει την επιδερμίδα και Έλαιο νέρολι που διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και με νεανική όψη.

Θα την βρεις στο Academia Fresh, να ξεχωρίζει με την μεταλλική παιχνιδιάρικη συσκευασία των 75ml και κοστίζει 17,50€. 


Διάβασε επίσης:




  • FUNKMARTINI - Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
  • ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ CAPITAL CONTROLS
  • GOODBUY REVIEW TUESDAY: ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NIVEA BODY
  • GLOV: ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΟΥ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ
  • REVIEW KORRES NAIL COLOUR LONG-LASTING ΜΕ ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ 
  • ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΤΙΖΑ 
  • SMOOTHIES ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙΛΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ




  • The KM Projects
    Not just another beauty blog

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    *ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
    Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
    Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...