Review: W7 palettes ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

Ίσως από τις πιο πολυσυζητημένες παλέτες της κατηγορίας του οι W7 έρχονται για να λύσουν τα χέρια σε όσες αναζητούν μια οικονομική παλέτα στις πιο περιζήτητες αποχρώσεις.
w7 palettes

Έχω στα χέρια μου τρεις από τις παλέτες σκιών της εταιρείας W7 , την In the Nude, την In the Buff και την In the Night. Έχουν μιλήσει για αυτές σχεδόν όλες οι Bloggers Και οι youtubers, Με πιο χαρακτηριστική την Nicola (Nickie) από τις Pixiwoo, σε video με Alternative dupes

Αν και ως επι το πλείστον εγώ τις χρησιμοποιώ με primer στα μάτια, βρίσκω ότι έχουν πολύ καλή απόδοση, χωρίς να τρίβονται ιδιαίτερα και με αρκετά καλή διάρκεια είναι νομίζω ιδανικές για όσες δεν θέλουν να διαθέσουν πολλά σε μια παλέτα σκιών αλλά θέλουν να αποκτήσουν μια καλή γκάμα χρωμάτων, που θα τους επιτρέπει να κάνουν από το απλό πρωινό τους μακιγιάζ μέχρι το πιο έντονο και βραδινό μακιγιάζ.


Η κάθε παλέτα διαθέτει 12 σκιές σε διαφορετικές αποχρώσεις και συνοδεύεται από ένα πινελάκι με δύο άκρες (από τη μια μεριά είναι ρουμπισελ και από την άλλη απλό πινέλο για σκιές που θυμίζει αυτό που κάνουμε τη μπανάνα) το οποίο μπορείτε να χρησιμποιήσετε αν δεν έχετε κάποιο άλλο. Προσωπικά όμως χρησιμοποίησα τα πινέλα της Real Techniques.

Η In the Buff είναι ίσως η πιο διαδεδομένη, αφού πλησιάζει πολύ ως dupe την Naked της Urban Decay. Οι αποχρώσεις της, μια ισορροπία ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων, ονομάζονται Buff (matte), Camel (shimmer), Sand (satin), Dust (shimmer), Chocolate (matte), Topaz (shimmer), Earth (metallic), Storm (metallic), Silk (satin), Wave (satin), Thunder (metallic), Onyx (matte).

H In the Nude είναι πιο γλυκιά ως προς τις αποχρώσεις, οι οποίες είναι ζεστές στην πλειοψηφία τους και καλύπτουν από  μπεζ μέχρο δαμασκηνί. Ονομάζονται latte (matte), angel (satin), Venice (metallic), Marylin (matte), Copper pot (metallic), Sun kissed (metallic), Alice (matte), Bad Manners (metallic), Coffee cup (metallic), Mud slide (satin), Tokyo (satin), Fashionista (metallic)


Τέλος η In the Night, για όσες αγαπούν τις μωβ αποχρώσεις (οι οποίες κολλακεύουν τις περισσότερες). Η ιδανική παλέτα για smokey μακιγιάζ, με μια καλή ισορροπία ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων, ιδανική για να ταιριάξει στις περισσότερες και να δώσει την δυνατότητα να φτιάξουν από απλό πρωίνό μακιγιάζ έως ένα πιο επίσημο, έντονο και βραδυνό. Στην συγκεκριμένη παλέτα θα βρείτε και την απόλυτη μαύρη ματ σκιά, αλλά και ασημί για ιδιαίτερα μακιγιάζ ή λεπτομέρειες. Περιέχει τις εξής σκιές dusty (satin), wonderland (Shimmer), summer (Shimmer), Atlanta (Shimmer), abracadabra (Shimmer), top hat (satin), Razzamataz (metallic), Lady luck (Shimmer), Laura E (metallic), Party Pooper (satin), Gate Crash (satin), Bologna (matte). 


Μπορείτε να βρείτε τις παλέτες W7 σε πολλά καταστήματα Online, εγώ θα σας συνιστούσα το Academia Fresh, το οποίο θα βρείτε στην Ακαδημίας 63 και Online στο www.academiafresh.gr.




Διάβασε επίσης:



3 σχόλια:

  1. Είναι πραγματικά πολύ καλές παλέττες και όντως dupe της naked!!! φιλια πολλα!!!
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, με τις συγκεκριμένες έπεσε πολύ γέλιο και θα εξηγήσω γιατί. Μου έρχεται e-mail από Golden Brands για προσφορές σε καλλυντικά W7 μέχρι -80%. Μπαίνω κι εγώ και τί να δω; Αρχική τιμή 69.90, με την έκπτωση 16,90! Φυσικά τους έστειλα mail εξηγώντας τους ότι μάλλον τις μπέρδεψαν με τις UD και ρωτώντας αν το κάνουν από άγνοια ή σκοπίμως. Φυσικά δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Απίστευτοι οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσε πολύ η in the night όσον αφορά τις αποχρώσεις, αν και αυτές πυ μπλεδίζουν δεν τις συμπαθώ, αλλά οι υπόλοιπες είναι υπέροχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...