Για καφέ με το Edit Your Life - Απρίλιος 2016

Τι λες να πιούμε ένα καφεδάκι και να διαβάσουμε μαζί τα άρθρα που ξεχώρισα τον Απρίλιο στο Edit your Life;

Edit your life magazine

Ίσως έχεις καταλάβει ότι είμαι φανατική της περιποίησης. Για αυτό άλλωστε δεν θα μπορούσα να μην ξεχωρίσω το άρθρο της Δέσποινας με όλες τις αναρτήσεις για να περιποιηθούμε σωστά την επιδερμίδα μας. Εξαιρετική ήταν και η επιμέλεια της ίδιας στο άρθρο για την οργάνωση ενός γάμου (κυριολεκτικά) από το μηδέν

Μου άρεσε πολύ όμως και το άρθρο της Βίλλυς, με το πως να οργανώσουμε σωστά τα κοσμήματα μας, με ιδέες ξεχωριστές και παιχνιδιάρικες, που θα σου λύσουν τα χέρια.

Ευτυχώς που έχουμε και την Ελευθερία στην παρέα και μας δείχνει υπέροχα Nail art. Όπως αυτό το απλό σχέδιο με μπλε χρώμα

Αν και νομίζω ότι η star της παρέας είναι η Τζίνα, με τις πιο γλυκές (και αλμυρές ενίοτε) αναρτήσεις στη Fast & Simple Cooking στήλη της. Μας ανοίγει πάντα την όρεξη και ξυπνά μέσα μου την μαγείρισσα, ακόμα και την περίοδο της νηστείας.

Ίσως το πιο δημοφιλές άρθρο το μήνα που μας πέρασε να ήταν της συνονόματης Guest Blogger μας, όπου μας εξήγησε τους 5+1 λόγους που δεν διάβασε την ανάρτηση μας.

Όμως έχω και δικά μου άρθρα που ξεχώρισα. Αρχικά από την στήλη μου Finding pleasure, ξεχώρισα την βόλτα στην Αθήνα με τους Atenistas, Η οποία μου έδωσε και το έναυσμα (αλλά και το υλικό να γράψω πολλά από τα επόμενα άρθρα της στήλης, όπως αυτό για τις κατακόμβες της Ρώσικης Εκκλησίας στην Αθήνα.


Πως σου φάνηκε λοιπόν η ανάγνωση; Την απόλαυσες παρέα με το καφεδάκι σου; Τι θα έλεγες να επαναλαμβάνουμε την ανασκόπηση του Edit Your Life κάθε μήνα; Πιστεύω ότι θα σου αρέσει και θα βοηθάει να θυμηθούμε ότι ξεχάσαμε και να διαβάσουμε ότι μας ξέφυγε.



Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog



1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...