Review: προϊόντα μακιγιάζ Biolife

Τα προϊόντα της Biolife τα γνωρίζω χρόνια, ωστόσο δεν είχε τύχει να τα "μελετήσω" τόσο καλά. Τους τελευταίους όμως μήνες τα έχω εντάξει στην καθημερινότητα μου και ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για αυτά. 
Review: προϊόντα μακιγιάζ Biolife


Περίμενα να έρθει η Άνοιξη για να σου μιλήσω για αυτά. Αν και μέχρι τώρα είχα κάνει αρκετές νύξεις. Όπως για παράδειγμα το ρουζ Νο 10 της Biolife που σου έχω δείξει και σε παλαιότερο βίντεο με τα Αγαπημένα του μήνα. Εξαιρετική απόδοση και πολύ καλή διάρκεια. Και νομίζω ότι έχω βρει το χρώμα που με κολακεύει περισσότερο στο συγκεκριμένο ρουζ. Δικαίως το έχω στο νεσεσέρ μου μονίμως τους τελευταίους μήνες και δεν προβλέπεται να φεύγει σύντομα από εκεί. 



Όσο για την σκιά της αν και ξέρω ότι πολλές θα τις φοβίσει το πράσινο χρώμα γιατί περιέχει (ελάχιστο) shimmer, αλλά την βρίσκω ιδανική για το καλοκαίρι και νομίζω ότι κολακεύει ιδιαίτερα τα δικά μου hazel μάτια. Αν και την φοράω πάντα με Primer θεωρώ ότι έχει αρκετά καλή διάρκεια. 


Το δεύτερο πολυαγαπημένο μου προϊόν της εταιρείας είναι το eyeliner της σε μορφή στυλό. Ίσως το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει ποτέ. Σταθερό, με έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια. 

Η μοναδική μου απογοήτευση είναι το μολύβι ματιών το οποίο βρίσκω ιδιαίτερα σκληρό, αλλά μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει λιώνοντας λίγο με έναν αναπτήρα την μύτη και "μαλακώνοντας" το.

Αρκετά πιο αξιόπιστη όμως βρήκα την super lengthening μάσκαρα της, την οποία τίμησα ιδιαίτερα. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί δεν ξεραίνει τις βλεφαρίδες και δεν τις βαραίνει ενώ σαν αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό για τις δικές μου κανονικές βλεφαρίδες. Δεν μου δίνει όγκο (που ομολογουμένως θα ήθελα) αλλά δίνει μήκος. Ενώ το βουρτσάκι της είναι τρίχινο κάτι που προσωπικά προτιμώ. Αυτό που με εξέπληξε ήταν το κραγιόν. Ενυδατικό αλλά με καλή απόδοση και διάρκεια είναι το νέο μου αγαπημένο για το φετινό καλοκαίρι, ειδικά για τις βραδινές εξόδους, καθώς έψαχνα ένα φωτεινό κόκκινο, που πιστεύω ότι θα ταιριάζει με τα μαλλιά μου και θα είναι το ιδανικό για το καλοκαίρι.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά;


Διάβασε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...