Για καφέ με το Edit your Life - Μάιος 2016

 Πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι μαζί και να διαβάσουμε τις αναρτήσεις που ξεχώρισα από το Edit Your Life το μήνα που τελειώνει.

Edit your life May 2016



Περισσότερο απ' όλα μου άρεσε το άρθρο της Βίλλυς, με τους 10 λόγους που μας εμποδίζουν να αδυνατίσουμε.
Η Ελευθερία στην στήλη της "Σκέψου αλλιώς" μας μαθαίνει μια παλιά Ιαπωνική παροιμία "Να πέσεις κάτω 7 φορές να σηκωθείς 8". Γιατί κάτι μαθαίνουμε όταν πέφτουμε, είναι η δύναμη να σηκωθούμε πάλι.
 
Η συνταγή της Τζίνας που ξεχώρισα ήταν αυτή για αλμυρό κέικ χωρίς μίξερ (ιδανικό για μένα) που μας έδειξε στη Fast & Simple Cooking στήλη της. 
 
Ίσως το αγαπημένο μου Guest post  αυτό το μήνα  να ήταν της Ηλιάνας από το ιστολόγιο The Girly Bible, όπου μοιραστηκε μαζί μας συνταγές για 5 κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ.

Όμως έχω και δικά μου άρθρα που ξεχώρισα. Αρχικά από την στήλη μου Finding pleasure, ξεχώρισα την Κυριακή πρωί στον Εθνικό κήπο, μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και η αναζήτηση πρασίνου στην κατά τ' άλλα γκρίζα καθημερινότητα μας.
 
Εγώ σε επίπεδο blogging σου μίλησα για τις 5 τεχνικές που θα φέρουν περισσότερες επισκέψεις στο blog σου . Πέντε τρόποι που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις επισκέψεις στο Blog σου και να το κάνεις πιο δημοφιλές. Ενώ η Δέσποινα μας έδειξε ένα δωρεάν πρότυπο για ιστολόγια στο blogger που δημιούργησε η συντάκτριά μας, Ελευθερία που ασχολείται με τη σχεδίαση ιστολογίων.
Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό του Edit Your Life για ένα ροζάριο της αρεσκείας σου προσφορά από το Leni Leni Candles and little more.

Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog


1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...