Αντηλιακή προστασία Garden of Panthenols & Giveaway

Είχα την τύχη να δοκιμάσω την ΒΒ κρέμα και το αντηλιακό της Garden of Panthenols. Έμεινα πάρα πολύ ενθουσιασμένη και από τα δύο, γιατί σε αυτά βρήκα τους καθημερινούς μου συμμάχους στην προστασία μου από τον ήλιο!

Αντηλιακή προστασία Garden of Panthenols


Πρώτη πρώτη δοκίμασα την ΒΒ της σειράς ή όπως αναφέρεται την αντηλιακή κρέμα με χρώμα και spf 50 . Θεωρώ ότι έχει πολύ ελαφριά κάλυψη και ο σκοπός της είναι περισσότερο να δώσει ένα ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και να προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Περιέχει στην σύσταση της Υαλουρονικό οξύ, Argan και Πανθενόλη, ένας συνδυασμός ενυδάτωσης, προστασίας και αντιοξειδωτικών που περιποιούνται την επιδερμίδα, προστατεύοντας την από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Δεν θεωρώ ότι συνδυάζεται τέλεια με πολύ λιπαρές επιδερμίδες, αλλά βρίσκω ότι μπορεί να την βολευτείτε αν θέλετε να δώσετε ομοιομορφία στην επιδερμίδα σας όταν επισκέπτεστε την παραλία. Πιστεύω όμως ότι οι πιο ξηρές επιδερμίδες θα την λατρέψουν στην κλυριολεξία.


H Αντηλιακή κρέµα για το πρόσωπο και τον λαιµό SPF 30 / 50mlμε Υαλουρονικό οξύ, Argan oil και Πανθενόλη είναι ιδανική για την παραλία. Την βρίσκω όμως λίγο βαριά για την δική μου λιπαρή επιδερμίδα, ούτως ώστε να την φορέσω κάτω από μακιγιάζ. Την αφήνω λοιπόν για τις ημέρες εκείνες που θέλω να φορέσω μόνο αντηλιακό και ταυτόχρονα να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου ή για τις επισκέψεις μου στην παραλία.
Ο συνδυασµός των αντηλιακών φίλτρων και αντιοξειδωτικών συστατικών που περιέχει προσφέρει ολοκληρωµένη προστασία από την UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία καθώς και προστασία από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών. Πλούσια σε ενυδατικούς (D-Panthenol, Argan oil), αντιρυτιδικούς (Sodium Hyaluronate) και αναπλαστικούς (Aloe Vera Organic) παράγοντες καθιστά την επιδερµίδα λεία και νεανική. Περιέχει ειδικό βιοπολυµερές το οποίο δηµιουργεί ένα ανθεκτικό στο νερό αδιάβροχο και αόρατο προστατευτικό φιλµ. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και δεν περιέχει parabens, mineral oil, octocrylene, GMO (γενετικά τροποποιηµένα συστατικά). Ομοίως και η αντηλιακή κρέμα με SPF 50, ιδανική για φωτοευαίσθητες επιδερμίδες, που επιζητούν την υψηλότερη δυνατή προστασία και φροντίδα. 

Και τώρα ώρα για το Giveaway !

Ως δώρο αποφάσισα να δώσω σε τρεις από εσάς την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτά τα προϊόντα. Τρεις τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν δώρα Garden of Panthenols. Η πρώτη τυχερή θα κερδίσει την ΒΒ/αντηλιακή κρέμα με χρώμα, η δεύτερη τυχερή θα κερδίσει την αντηλιακή κρέμα με SPF 30 και η τρίτη την αντηλιακή κρέμα με SPF 50.  Τα βήματα είναι απλά:

1. Like Garden Of Panthenols και το Beautytestbox στο facebook

2. Like TheKMProjects στο facebook

3. Share αυτήν την φωτογραφία που θα βρείτε εδώ

4. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής

5. Κερδίστε επιπλέον συμμετοχές ακολουθώντας τις οδηγίες μέσα από την φόρμα. 


Garden of Panthenols sunscreen Giveaway
 
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουνίου 2016. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στην σελίδα μου theKMProjects στο Facebook αλλά και στο Blog μου. Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο μέσω της φόρμας συμμετοχής. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός μόνο για Ελλάδα. Τα δώρα θα σταλούν από εμένα μέσω ταχυδρομείου.
Καλή επιτυχία σε όλους!

Follow

Not just another beauty blog

2 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...