Απλό καθημερινό μακιγιάζ

Ο καιρός συνεχίζει να είναι καλοκαιρινός και προτιμώ επιλέγω πιο ελαφρύ μακιγιάζ. Μια ΒΒ, ελαφρύ ρουζ, ελάχιστο Bronzer για ηλιοκαμένη όψη ή απλά για τα κοψίματα και απαλές σκιές στα μάτια. Και φυσικά απαλό Nude καφέ κραγιόν στα χείλη.
Rimmel BB cream . Μια ΒΒ κρέμα ιδανική για όσες θέλουμε ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και υψηλή αντηλιακή προστασία (SPF 25). Έχει περισσότερο φυσικό τελείωμα και αν και δεν έχει πολύ μεγάλη διάρκεια, είναι ιδανική για κάτι ελαφρύ κατά την διάρκεια της ημέρας. Το καλό είναι ότι μπορούμε πλέον να βρούμε Rimmel και σε επιλεγμένα Hondos Center.

Essence Lights of Orient Bronzer. Ένα ελαφρύ μπρόνζερ (εδώ στην απόχρωση 01 sunkissed beauty), ιδανικό για πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, τόσο για τα κοψίματα όσο και για ηλιοκαμμένη όψη (τους πιο καλοκαιρινούς μήνες).

Elf blush στην απόχρωση twinkle pink. Πολύ απαλό ροδακινί ρουζ με ελάχιστο shimmer, τόσο όσο χρειάζεσαι για μια ελαφριά λάμψη στα μάγουλα και ένα τόνο "υγείας". 

Physician's Formula , Kohl Kajal Eyeliner σε απόχρωση Playfull Mocha. To είχα πάρει από το iherb Και ομολογώ ότι είναι από τα καλύτερα και πιο σταθερά μολύβια kohl Που έχω ποτέ δοκιμάσει. Βουτυρένια αίσθηση, έντονη απόδοση και πολύ μεγάλη διάρκεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως eyeliner όσο και ως σκιά ή βάση σκιάς. 

Estee Lauder little black primer mascara. Αν και η συγκεκριμένη είναι φτιαγμένη για primer μάσκαρα ή για να την χρησιμοποιείς ακόμα και πάνω από την συνηθισμένη σου μάσκαρα για να την μετατρέψεις σε αδιάβροχη, εγώ την χρησιμοποιώ όταν θέλω ένα απλό (σχεδόν no-makeup look) γιατί δίνει ένα ελαφρύ μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες και βοηθάει στο να καθορίζεται το σχήμα του ματιού, χωρίς πολλές εντάσεις. 

Milani color statement lipstick στην απόχρωση Teddy bare. Πολυαγαπημένο κραγιόν σε μια ιδιαίτερα εύκολη nude απόχρωση που μου αρέσει για κάθε μέρα. Καφέ-ροζ ανοιχτό, ενυδατικό κραγιόν με πολύ καλή απόδοση και σχετικά καλή διάρκεια για το είδος του.

Αυτές είναι οι επιλογές μου στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Απλό και ελαφρύ και ιδανικό για κάθε μέρα. Εσύ τι επιλέγεις για το δικό σου καθημερινό μακιγιάζ;




Διάβασε επίσης:


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο ποστ! Εγώ για απλό καθημερινό μακιγιάζ βάζω concealer, καλυπτική πούδρα, ένα ροζ ροδακινί ρουζ, μάσκαρα και ένα nude ή ροζ κραγιόν! Α και λίγο μολύβι στα φρύδια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...