In Seventeen BeautyLand ... και GIVEAWAY

Πριν από λίγο καιρό ταξιδέψαμε στην Beautyland της Seventeen και ξεναγηθήκαμε στην φθινοπωρινή παλέτα του μαικιάζ της εταιρείας αλλά και σε πολλά ακόμη προϊόντα της. Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτήν την εμπειρία αλλά και να σας κάνω ένα μικρό δωράκι.

In Seventeen BeautyLand 

Η Seventeen Cosmetics καλωσόρισε στη χώρα της ομορφιάς στις 19/09/2016 bloggersκαι δημοσιογράφους , ώστε να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν όλα τα χειμερινά trends όπως και τα νέα προϊόντα, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων beauty advisors της Seventeen.


In Seventeen BeautyLand


H Beautyland έκρυβε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους καλεσμένους εκείνης της βραδιάς. Το Νέο άρωμα «Iria», οι καινούργιες αποχρώσεις για τα χείλη και τα μάτια όπως και το νέο προϊόν “ illuminate & Contour Set”ήταν κάποια από τα προϊόντα που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

In Seventeen BeautyLand


Είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης από τους beauty advisors. Μανικιούρ, σχηματισμός φρυδιών και μακιγιάζ με τις χειμερινές τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος, ήταν ορισμένες από τις υπηρεσίες που απολαύσαμε.

In Seventeen BeautyLandIn Seventeen BeautyLandIn Seventeen BeautyLand

In Seventeen BeautyLand
 Στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Πίκουλα δοκίμασα το νέο προϊόν “ illuminate & Contour Set”

In Seventeen BeautyLand

In Seventeen BeautyLand

με την Distinguished Diva
 Είχα την ευκαιρία να φωτογραφηθώ με πολυαγαπημένες Bloggers. Εδώ με την Distinguished Diva
με την Natasha V
 και με την κολλητή μου Natasha V
Seventeen Cosmetics
 Πάμε τώρα στον μικρό μου διαγωνισμό. Από τα δωράκια που μας έδωσαν ξεχώρισα για σας ένα μολύβι χειλιών από τα αδιάβροχα Long stay της Seventeen Cosmetics στην απόχρωση 20 Diva Plum και το All Day Lip Color Με Top Gloss στην απόχρωση 30, ίδια ακριβώς με αυτά που φοράει η Μαριέττα Χρουσαλά. στην φωτογραφία. 

Τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε;


Seventeen Giveaway

Like στην σελίδα της Seventeen Cosmetics στο facebook
Like στην σελίδα μου Thekmprojects

Κερδίστε επιπλέον συμμετοχές αν με ακολουθείτε και στο Blog μου www.thekmprojects.gr μέσω του GFC
Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω

Seventeen Cosmetics Giveaway

 
Συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές αν δεν έχετε συμπληρώσει τη φόρμα.
Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 27 Οκτωβρίου στις 23:59. H νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ στο facebook και θα πρέπει να μου στείλει τα στοιχεία της εντός 48 ωρών, αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση. Το δώρο θα σταλεί από εμένα μέσω ταχυδρομείου.




6 σχόλια:

  1. καλιμερα Κατερινα και σιγνομι αλλα δεν μπορο να βρο τ﨨¨¨¨¨¨¨ ακολουθήστε με στο blog μου www.thekmprojects.gr μέσω GFC ¨__αυτο τGFC τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.Τελειο δωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΑ Η SEVENTEEN ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ FB DESPOINA TASTEMIROGLOY SAVVIDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...