Μια αναδρομή στην χρονιά που πέρασε μέσα από τις φωτογραφίες μου στο Instagram

Το 2018 πλησιάζει στο τέλος του κι εγώ αποφάσισα να κάνω μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε μέσα από τις φωτογραφίες του Instagram. Άλλωστε, το Instagram έχει μπει πλέον τόσο πολύ στην ζωή μας που είναι αδύνατον να μην έχουμε αποθανατίσει σε αυτό τις πιο όμορφες στιγμές μας ή έστω τις περισσότερες από αυτές.





Η χρονιά ξεκίνησε με ταξίδι και εμείς πήγαμε στην Κέρκυρα για να βρεθούμε κοντά στην οικογένεια μας.




Επιστρέψαμε στην Αθήνα και σύντομα αρχίσαμε τις κοπές πίτας. Με σημαντικότερη αυτή του Edityourlife.


Και φυσικά είχαμε και τις βόλτες με φίλες για καφέ και φυσικά τα events








Και εκτός από τις βόλτες για κφές και τα events, ίσως το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς για μένα να ήταν η συμμετοχή μου στην καμπάνια #Fashionunlimited της Parabita.





Χρόνια Πολλά σε όλες μας. Μπορεί πλέον οι γυναίκες μέσα σε έναν αιώνα και κάτι να έχουμε καταφέρει να ψηφίζουμε, να διεκδικούμε θέσεις σε ανδροκρατουμενα μέχρι τώρα πόστα, να ισορροπούμε με επιτυχία ανάμεσα σε οικογένεια και δουλειά αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Στόχος μας η ισότητα. Ισότητα στην εργασία και τους μισθούς, στην κοινωνία, στην πολιτική και στην οικογένεια. Δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος θα βγει πρώτος. Είμαστε όλοι ίσοι.. η θα έπρεπε να είμαστε... Μοναδικός μας εχθρός ο ίδιος μας ο εαυτός που μας γεμίζει φόβους και στερεότυπα. Πρέπει να μάθουμε να στηρίζουμε η μια την άλλη. Μην αφήσετε ποτέ κανένα να σας πείσει ότι δεν είστε αρκετά άξιες ή δυνατές για να πετύχετε κατι. Μην σταματήσετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας ❤ . . . . Thanks to @parabitacom and @mariosvalmas for the photo #girlpower #supergirls #empoweringwomen #firstbeawoman #internationalwomansday #instawomen
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheKMProjects (@thekmprojects) στις




Throwback στην φωτογράφιση της χρονιάς για την #fashionunlimited καμπάνια της @parabitacom με φωτογράφο τον @mariosvalmas . Μερικές φορές λαμβάνω μηνύματα που με αυστηρό ύφος μου λένε ότι δεν μπορώ να φοράω ωραία ρούχα με αυτό το σωμα. Κι όμως. Εκεί ακριβώς είναι το λαθος. Πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι. Ναι φυσικά να προσπαθούμε να είμαστε πιο υγιείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας επειδή έχουμε παραπάνω κιλά. Ούτε ότι δεν επιτρέπεται να φορέσουμε ότι ρούχο επιθυμούμε. Σημασία έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας σε κάθε του εκδοχή και να θέλουμε να είμαστε η πιο όμορφη εκδοχή μας. Εσωτερικά και εξωτερικά. Φυσικά και δεν θα σταματήσουμε να θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, ότι και αν περιλαμβάνει αυτό. Αν θέλουμε να χάσουμε κιλά δεν θα το καταφέρουμε μισωντας το σώμα μας, αλλά αγαπώντας το. Μέχρι τότε όμως δικαιούμαστε να φοράμε ότι μας αρέσει. Γιατί #fashionunlimited σημαίνει Ελευθερία έκφρασης, ελευθερια να δημιουργούμε το δικό μας στυλ, χωρίς περιορισμούς και χωρίς όρια #bodypositivity #loveyourbody #parabita #photoshoot #throwback #tbt #throwbackthursday #greekfashionblogger #plusfashion #fashion #plussizefashion #curvywoman
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheKMProjects (@thekmprojects) στις


Είχα και το ταξίδι αστραπή στην Αγγλία

Και υπέροχα νύχια από την Semilac hellas



Και μετά ήρθε το καλοκαίρι








Και αμέσως μετά το καλοκαίρι ήρθε το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς. Η έκθεση του Μηνά στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς 138. Και εγώ ήμουν μέλος της ομάδας του.


Και μετά από όλα αυτά ξανά πίσω στην ρουτίνα μας


Και σε περισσότερα ταξίδια Στη Μύκονο και στο Κόστα Ναβαρίνο με την Oriflame



Και μετά ήταν κι άλλα events όπως το AXDW





Και μέχρι να πεις κύμινο ήρθαν τα Χριστούγεννα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...