Χριστούγεννα 2018: Ο πιο πλήρης οδηγός για να οργανωθείτε σωστά

Είναι αλήθεια ότι όλοι τρέχουμε σαν τρελοί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Λίγο να προλάβουμε να πάρουμε τα δώρα μας στους αγαπημένους μας, λίγο η δουλειά που μας τρέχει, το τελευταίο που σκεφτόμαστε είναι να ετοιμαστούμε οι ίδιες για το ρεβεγιόν, αλλά και γενικά πως να οργανωθούμε βρε παιδιά. Και πάντα, μα πάντα κάτι αφήνουμε που δεν το έχουμε σκεφτεί. Εγώ λοιπόν σου μάζεψα όλα όσα πρέπει να οργανώσεις για να είσαι η ψυχή του πάρτυ στο αποψινό ρεβεγιόν και να καταφέρεις να βγεις νικήτρια στην μεγάλη πρόκληση των εορτών.

Xmas Christmas tips
Καταρχάς, αν δεν έχεις τι να βάλεις, ρίξε μια ματιά στο άρθρο της Ειρήνης με 5 γιορτινές περιστάσεις και πώς να ντυθείς για καθεμία. Σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Επίσης, αν ψάχνεις για ιδέες για το μακιγιάζ σου (γιατί για μένα είναι εξίσου σημαντικό με το ντύσιμο) μπορείς να δεις τις βραδινές προτάσεις μακιγιάζ της Νατάσας στο Edityourlife για εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ρεβεγιόν.

Αν σε έχουν καλέσει σε ρεβεγιόν να θυμάσαι ότι πρέπει να διατηρήσεις ένα συγκεκριμένο στυλ και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Γιατί και ο καλεσμένος θέλει το savoir vivre του! Ένας Χριστουγεννιάτικος οδηγός για καλεσμένους από την Βίλλυ θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά. 

Αν πάλι είσαι η οικοδέσποινα, τότε ρίξε μια ματιά στις συμβουλές που έμαθα από την μαμά μου και την αδερφή μου για το πως να είσαι η τέλεια οικοδέσποινα στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Γιατί δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Αν ψάχνεις ιδέες για να στολίσεις το γιορτινό τραπέζι, ρίξε μια ματιά εδώ. Σου έχω ετοιμάσει εύκολες ιδέες για να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.


Christmas tips

Είναι σημαντικό να οργανωθείς εγκαίρως για τις γιορτές για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Αν έχεις χρόνο όμως αξίζει να ετοιμάσεις τη συνταγή της Ιωάννας για Ζεστό Κρασί με Μπαχαρικά, το γνωστό Glühwein . Σου έχω όμως και μια εύκολη συνταγή για μελομακάρονα με συνταγή της θείας μου.


Και επειδή το Instagram έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, σου βρήκαμε χριστουγεννιάτικα prompts για τέλειες Instagramικές φωτογραφίες

Αυτές ήταν όλες οι συμβουλές που σου μάζεψα για φέτος τις γιορτές. Εύχομαι να περάσεις τέλεια.




Διάβασε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...