Memories... Αναμνήσεις...

Συνεχίζοντας τον κύκλο των "αναμνήσεων" όπως αυτές κάνουν την εμφάνιση τους στο παλιό μου συρτάρι θα ήθελα να σας δείξω δύο από τις αγαπημένες μου μάσκαρες που χρησιμοποιούσα παλιά. Είναι η Double Extension Ceramide R της L'OREAL! & η μαύρη μάσκαρα της LAROCHE POSAY. Μικρότερη της λάτρευα, ιδιαίτερα αυτή της L'OREAL!!!
Στο συρτάρι όμως είχα και μερικά προϊόντα που τα θεωρώ μάλλον αποτυχημένα. Απλά για κάποιο λόγο είχαν μείνει παρατημένα και δεν τα είχα πετάξει ποτέ... Ένα από αυτά είναι και Skin Reflection Lotion της NIVEA Body!! Πραγματικά δεν έχω δει χειρότερο προϊόν μαυρίσματος!! Ίσως ποτέ!. Άσε που έκανε χάλια όλα τα ρούχα, όσες ώρες κι αν περίμενες να στεγνώσει!
Αλλά όχι είχα κάποια να την συναγωνίζεται ίσως όχι τόσο πολύ χαλιά... Ναι ήταν η Dove Sunshine Lotion!! για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα... τρομάρα της... Νομίζω ήταν από της πρώτες του είδους που βγήκαν. Τώρα όλες έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ ... ελπίζω ;)
Όχι άλλες κακίες. Ένα αποσμητικό που είχα λατρέψει γιατί δεν είχε πολλά χημικά, αλουμίνια, κτλ ήταν αυτό από την εταιρεία VALLEY, από την σειρά Summer Collections, Perfumed deodorant Natural Spray!!!
Την τρέλα του self Tanning δεν την έχασα ποτέ απ' ότι φαίνεται το πάλευα. Εδώ τα μαντηλάκια από την Avon. Δεν είχα χρησιμοποιήσει όλα, μόνο ένα δύο, γιατί ήθελα να αρχίσω να μαυρίζω και με αυτά να περνάω τα πόδια μου που πάντα καθυστερούν να πάρουν χρωματάκι. ... και έτσι δεν τα χρησιμοποιήσα σχεδόν καθόλου ;(
Εσείς θυμάστε τα παλιά σας καλλυντικά;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...