Monday's Beauty Video : Wet n Wild Lip Swatches και ένας μικρός διαγωνισμός


Ένα διαφορετικό βίντεο απ' ότι σε έχω συνηθίσει μέχρι τώρα. Ένα βίντεο στο οποίο δοκιμάζω πέντε κραγιόν της Wet n Wild.  
Πολλές φίλες μου έχουν ζητήσει κατά καιρούς να κάνω ένα βίντεο με Lip swatchwes και να σας δείχνω κάθε φορά κάποια κραγιόν που έχω από συγκεκριμένες μάρκες. Δεν ξέρω για΄τι δεν το είχα κάνει μέχρι τώρα και είχα περιοριστεί μόνο σε ένα βίντεο αρκετά παλαιότερα με LIp swatches από κραγιόν της Jordana, αλλά σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσω να κάνω ένα τώρα. 

Τα κραγιόν που δοκίμασα είναι:

  • Pink Suga
  • Bare it all 
  • Dollhouse Pink
  • Carrot Gold
  • Just Peachy

Το πρόβλημα με τα βίντεο αυτά είναι ότι δεν έχεις πάντα καλή "ορατότητα" και βάζεις το κραγιόν σχετικά βιαστικά. Επίσης, πάντα θα μένουν κάποια υπολείμματα από προηγούμενα κραγιόν όσο καλά και αν νομίζεις ότι τα έχεις αφαιρέσει. Για αυτό και χρησιμοποίησα και ένα prime της Elf για να μπορέσουν να αναδειχθούν περισσότερο τα χρώματα τους.

Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι το βίντεο εξυπηρετεί τον βασικό σκοπό του και αυτός είναι να δείξει πως γράφουν αυτά τα κραγιόν πάνω στα χείλη.


Στην Ελλάδα μπορούμε να βρούμε κραγιόν Wet n Wild σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Η εταιρεία που τα εισάγει είναι η Skouras Cosmetics, επομένως μπορείτε να απευθυνθείτε και σε αυτήν για να βρείτε κάποιο κατάστημα στην περιοχή σας. 

Προσωπικά τα συγκεκριμένα (ανεξαρτήτως χρώματος) σαν υφή μου φαίνονται λίγο στεγνά και ξηρά στα χείλη μου με αποτέλεσμα αν δεν βάλω κάποιο ενυδατικό χειλιών από κάτω να μαζεύουν και να κάνουν γραμμές. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ κάποιο Lip balm ή το primer που σας δείχνω στο βίντεο που έχω πάρει από το Iherb.

Μαζί όμως με το βίντεο ετοίμασα και ένα μικρό διαγωνισμό για όλες τις φίλες που με ακολουθούν σε αυτό το Blog. Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει το κραγιόν της Wet n Wild "Sugar Plum Fairy" που όπως πολλές bloggers συνιστούν ως dupe για το Rebel της MAC. (προσωπικά δεν το έχω το συγκεκριμένο από MAC, αλλά εμπιστεύομαι τις άλλες Bloggers που τα έχουν συγκρίνει).


Οι όροι είναι απλοί:

Ο υποχρεωτικός είναι ότι θα πρέπει να είστε μέλη στο blog Μου και να με ακολουθείτε μέσω GFC ή Bloglovin . Για αυτό ακριβώς το λόγο γίνεται κι εδώ αυτό το giveaway. Αφήστε μου το όνομα με το οποίο με ακολουθείτε στο GFC ή Bloglovin στην φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Προαιρετικά μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές ακολουθώντας τα βήματα μέσα από την φόρμα συμμετοχής και να:
Για όλα τα προαιρετικά βήματα κερδίζετε επιπλέον συμμετοχές , αλλά παραμένουν αυτό που λένε ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ. Επομένως ο μόνος υποχρεωτικός όρος είναι απλά να είστε μέλη του Blog μου, να με ακολουθείτε δηλαδή μέσω google+ ή GFC ή Bloglovin.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. Σχόλια με στοιχεία διαγωνιζόμενων που όμως δεν έχουν συμπληρώσει την φόρμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Με την συμπλήρωση της φόρμας θα λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για την επιτυχή σας συμμετοχή. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου (12-7-2015 στις 12 το βράδυ) και η νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ και στο facebook. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για Ελλάδα. Αν η νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια. 


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:


Wet n Wild "Sugar Plum Fairy" Giveaway

Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...