Celebrating 50 yrs Sparkling Oriflame Giveaway

Η Oriflame έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με μια κρουαζιέρα και 6000 Oriflame Lovers από όλο τον κόσμο να μαζεύονται στο στάδιο Τάε Κβον Ντο. Για αυτό και σκέφτηκα να το γιορτάσω και εγώ μαζί σας με ένα Oriflame διαγωνισμό.
Oriflame Giveaway

Εκτός όμως από την κρουαζιέρα των 6000 Oriflamers η εταιρεία κυκλοφόρησε ορισμένα Luxury προϊόντα Limited Edition. Μεταξύ αυτών την Sparkling Collection, το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας ή μια αγαπημένη φίλη. Σε limited edition λόγω της επετείου των 50 χρόνων το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος με πλούσιο άρωμα αστραφτερού ροδάκινου και πολυτελή χρυσαφί λάμψη.

Το αφρόλουτρο με αστραφτερές χρυσαφί πέρλες και πλούσιο άρωμα λευκού ροδάκινου έχει ισορροπημένο pH και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το γαλάκτωμα σώματος είναι εμπλουτισμένο με υπέροχο άρωμα κοκτέιλ ροδάκινου. Απορροφάται γρήγορα χωρίς ίχνος λιπαρότητας, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την λεία και απαλή. 

Τι λέτε λοιπόν να το γιορτάσουμε; Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει το σετ Sparkling Collection της φωτογραφίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι :

1. Like στην σελίδα μου The KM Projects στο Facebook
2. Follow το blog μου μέσω GFC
3. Share (Κοινοποίηση δημόσια) την φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook (θα την βρεις εδώ) και tag τρεις φίλες σου.
4. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής

Celebrating 50 yrs Sparkling Oriflame Giveaway

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2017 και είναι ανοιχτός μόνο για Ελλάδα. H νικήτρια θα ανακοινωθεί στο facebook Και σε αυτή την ανάρτηση μέσω της φόρμας. Θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 48 ωρών αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση. Το δώρο θα σταλεί από εμένα μέσω ταχυδρομείου.

Καλή επιτυχία σε όλες.


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...