August Oriflame Haul

 Τι κι αν είμαστε στην άδεια πόλη μέσα στον Αύγουστο, πάντα υπάρχει χρόνος για ένα μικρό haul. Από τον κατάλογο 11 της Οriflame όπου τρέχει μέχρι της 12 Αυγούστου λοιπόν πήρα μερικά καλούδια.

Oriflame Haul
Νέα προϊόντα στον κατάλογο και στην συλλογή μου (άντε βρε και στην καρδιά μου) είναι από την σειρά COCKTAILS & the City. Τα συγκεκριμένα τα αγόρασα μόνο €5,95 και τα τρία (με αγορές €20 από όλον τον κατάλογο 11). Πρόκειται για ένα αφροντούς 200ml σε άρωμα Flirty Bella. Το αρωμα του είναι απαλό , δροσερό και προσωπικά το βρίσκω πολύ πολύ καλοκαιρινό. Το ροζ μπουκαλάκι είναι το body lotion Fashion Addict και είναι ένα αρωματικό γαλάκτωμα σώματος, πολύ ενυδατικό θα έλεγα, που απορροφάται όμως γρήγορα και αφήνει μια πολύ όμορφη ελαφριά μυρωδιά στο σώμα. Το κίτρινο σωληνάριο είναι η κρέμα χεριών Party Queen. Η μυρωδιά είναι λίγο πιο βααριά, αλλά προσωπικά μου θυμίζει το άρωμα του Gaultier με το γυναικείο μπουκάλι, το οποίο είναι το αγαπημένο μου οπότε την έχω ήδη λατρέψει. Μάλλον θα πάρω και το body lotion της σειράς  COCKTAILS & the City Party Queen.

 Από τον κατάλογο 11 διάλεξα επίσης και αυτές τις υπέροχες κρέμες ματιών και το αντιρυτιδικό Serum Ecollagen Wrinkle Filler. Το αντιρυτιδικό Serum κόστιζει €9,95 και είναι 30ml. Το Eye Gel είναι της σειράς Pure Nature και πρόκειται για ένα αναζωογονητικό gel ματιών με οργανικά εκχυλίσματα Λεμονιού & Eyebright Pure Nature. Υπόσχεται ενυδάτωση, φρεσκάδα και δροσερή αίσθηση για την περιοχή των ματιών. Είναι 15 ml & Κοστίζει €5,95. To επέλεξα καθώς πρόσφατα διάβασα ότι για τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους είναι βάλσαμο η βιταμίνη C !!! Ακόμα δεν τα έχω ανοίξει για να τα δοκιμάσω, οπότε θα αναμένετε review. Αυτό όμως που άνοιξα κι άρχισα να δοκιμάζω είναι το τρίτο απόκτημα, από την σειρά optimals Oxygen Boost, το eye stick. Υπόσχεται δροσιστική δράση για την ταλαιπωρημένη περιοχή γύρω από τα μάτια. Έχει αποσυμφορητική καφεΐνη και οξυγονωτική Καφέ Άλγη που προσφέρει άμεση δροσηρή αίσθηση στην επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο το άνοιξα και μπορώ να πω ότι ναι δίνει την αίσθηση από ένα κύμα δροσιάς που υπόσχεται. Κι ακριβώς επειδή είναι δροσιστικό μειώνει (οριακά) τους μαύρους κύκλους και τα πρηξιματάκια).

Κοστίζει €8,95 και πρόκειται για τιμή γνωριμίας μιας και είναι νέο προϊόν. Προσωπικά το λάτρεψα γιατί το βρίσκω πολύ πρακτικό στην χρήση του. Εφαρμόζω το στικ κάτω από τα μάτια από την εσωτερική γωνία προς τα έξω χωρίς να τραβάω το δέρμα. Και ... έτοιμο... δροσίζει. Αυτό μπορώ να το πω....


 
Και επειδή Oriflame Haul χωρίς αφρόλουτρο & σαμπουάν δεν έχει νοστιμάδα, πήρα και από ένα. Το αφρόλουτρο είναι της σειράς Nature Secrets και είναι Αφροντούς με Λεβάντα και Σύκο στα 250ml, Μόνο €2,45. Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ.. για να κοιμάμαι καλύτερα;). Το σαμπουάν είναι στα 400ml με σιτάρι και καρύδα για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Κοστίζει €2,50 και το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές οπότε είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα. Σίγουρα έχει ωραία μυρωδιά και δεν αφήνει λιπαρά τα μαλλιά (γιατί μερικά σαμπουάν για ξηρά μαλλιά το κάνουν αυτό από τα πρώτα λουσίματα όχι όμως αυτό). Το συγκεκριμένο ήταν σε προσφορά στον έξτρα κατάλογο 11.  
Στον ίδιο κατάλογο σε ειδική προσφορά ήταν και αυτό το υπέροχο σετ μακιγιάζ ματιών Oriflame Beauty, Που περιλαμβάνει μια μαύρη μάσκαρα Wonder lash 8ml, μαύρο μολύβι ματιών 0,3g, concealer Ματιών-gold 10ml και χρυσή σκιά ματιών 1,5g. Όλα μόνο €10,90. Ομολογώ ότι δεν με ενδιέφερε το μολ΄θβι, ούτε και χρειαζόμουν άμεσα μάσκαρα, γι' αυτό όμως και δεν τα άνοιξα ακόμα. Πάντα όμως βρίσκομαι στην αναζήτηση ενός καλού και οικονομικού concealer και η σκιά είναι άκρως καλοκαιρινή απόχρωση χρυσού, που την λάτρεψα ήδη.
Τέλος, αγόρασα ένα Lip stain και ένα lip gloss από την σειρά very me click it. Τους συνδυασμούς μπορείς να τους κάνεις όπως θέλεις, έτσι διάλεξα δύο χρώματα, που όπως μπορείτε να διακρίνετε είναι άσχετα μεταξύ τους, όμως τα διάλεξα γιατί αφενός ήθελα ένα πορτοκαλί / peach lip gloss και ένα lip stain σε απόχρωση πιο κόκκινη/ Rasberry για ένα  lip gloss που έχω ήδη σε παρόμοια απόχρωση και χρησιμοποιώ τον χειμώνα. Έτσι αν και δεν θα τα χρησιμοποιήσω μαζί θα τα χρησιμοποιήσω σίγουρα χώρια! Κοστίζουν έκαστο €3,75.

Όλες οι τιμές που αναγράφονται παραπάνω είναι τιμές καταλόγου, ως distributor έχω επιπλέον έκπτωση στις τιμές αυτές. Αν κάποια θα ήθελε να πάρει κάτι και δεν θέλει να εγγραφεί στην Oriflame, μπορώ να τις στείλω τον κωδικό μου ευχαρίστως, προκειμένου να πετύχει περισσότερες εκπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...