Τι λέει το μανό μας για εμάς!!!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών; Γνωρίζετε ότι ειδικοί στην ψυχολογία πιστεύουν ότι το αγαπημένο μας μανό μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητα και την διάθεση μας;
Μπλε χωρίς ενοχές

  1. Κόκκινο ... Η γοητευτική!!!  Το κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα του glamour εδώ και δεκαετίες. Είναι το πιο γοητευτικό, και δείχνει άτομα ικανά να σε παρασύρουν στο πάθος. Επίσης, με τόσα πολλά χρώματα στην διάθεση μας, ένα άτομο που επιστρέφει στην γοητεία του κόκκινου, δείχνει ότι δοκίμασε τα άλλα χρώματα αλλά ξέρει πολύ καλά πιο είναι το χρώμα που την κάνει να δείχνει σέξυ. 
  2.  Μπλε.... Η ατρόμητη!!! Και δεν εννοώ τα ήρεμα σιελ χρώματα. Τα ηλεκτρίκ έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο. Το μπλε είναι μια κατηγορία από μόνο του και τραβάει όλα τα βλέμματα. Αυτή που θα το επιλέξει θέλει να είναι μοναδική και διαφορετική. Είναι διασκεδαστικό και σίγουρα πολύ πολύ μακριά από το συνηθισμένο.
  3. Μπορντώ - Βουργουνδίας... Το σοφιστικέ!!! Βαθυκόκκινο και σκούρο όπως το καλό κρασί Βουργουνδίας!! Είναι ένας συνδυασμός από το κλασσικό κόκκινο και το μοντέρνο μωβ. Το Μπορντώ Βουργουνδίας είναι η πιο εκλεπτυσμένη απόχρωση του κόκκινου. Όσοι θεωρούν εαυτόν ως πιο ιντελεκτουέλ τείνουν να το χρησιμοποιούν συχνότερα.
  4. Η Ζωηρή δεσποινίς Bling Bling!!! Νομίζω ότι όσο πιο πολλά στρας και εφέ κοσμούν τα νύχια της τόσο περισσότερες αποχρώσεις και σχεδιάκια θα βγαίνουν στην αγορά. Μπορείτε να τα βάλετε σε όλα σας τα νύχια είναι κρύψετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας διακοσμώντας ένα νύχι σε κάθε χέρι.
  5. Τα δίχρωμα μεταλλικά χρώματα των οραματιστών!!! Ή αλλιώς Duo Chrome! Οι φουτουριστικές αποχρώσεις στα νύχια δείχνουν την λατρεία μας για την τεχνολογία ακόμα κι αν δεν μας κάνουν να γράφουμε πιο γρήγορα μηνύματα στο κινητό μας! Πολλά από αυτά τα χρώματα είναι λες κι είναι εμπνευσμένα από τα μεταλλικά χρώματα των αυτοκινήτων.
  6. Δίχρωμα μεταλλικά
  7.  Οι ασυμβίβαστες κυρίες γκρι!! Ειδικά για τα πολύ σκούρα γκρι δεν μιλάμε για χρώμα αλλά για state of mind, για δήλωση προσωπικών φρονημάτων, μιλάμε για σοφιστικέ δήλωση high fashion.
  8. Ο χρυσός που μας ιντριγκάρει!! Τα μεταλλικά χρώματα έχουν μπει για τα καλά στο χρωματολόγιο των νυχιών μας και το χρυσό είναι το απόλυτο χρώμα  για να εθιστούμε!
  9. Αξιόπιστη Ουδετερότητα!!! Τα ουδέτερα χρώματα σχεδόν αυτόματα υποδεικνύουν την σταθερότητα αλλά η αλήθεια είναι ότι φέτος οι ουδέτερες αποχρώσεις με λίγο πιο γκρι Undertones φανερώνουν έναν άνθρωπο ο οποίος αναζητά στο χρώμα των νυχιών του την αξιοπιστία που διαρκεί.
    Ουδέτερες αποχρώσεις
  10. Το δυναμικό πράσινο!!! Μοιάζει συμπληρωματικό άλλων χρωμάτων, κάτι σαν το κοτσάνια στα λουλουδάκια. Μπορεί να αλλάξεις ρούχα και να μην χρειαστεί να αλλάξεις το χρώμα στα νύχια σου γιατί απλά ταιριάζει. Το πράσινο έχει αναχθεί στο δυναμικό χρώμα της εποχής μας.
  11. Το ανέμελο πορτοκαλί!! Παιχνιδιάρικο και εξωτικό το πορτοκαλί είναι ίσως το χρώμα που θα παραμείνει στα νύχια μας μέχρι και το φθινόπωρο για να μας θυμίζει τροπικές καλοκαιρινές καταστάσεις. 
  12. Το κοριτσίστικο ροζ μεγάλωσε!!! Τα ροζ αυτής της σεζόν είναι λίγο πιο σομόν και πιο ήπια στην απόχρωση τους. Είναι το κοριτσάκι που έγινε δεσποινίδα!! κι αναπολείς λίγο πιο vintage εποχές.
  13. Το σομόν
  14. Το φιλόδοξο Κίτρινο!! Αν και πολύ υποστηρίζουν ότι σημαίνει μίσος το κίτρινο εκπέμπει ήλιο και ζεστασιά και σίγουρα δεν μπορείς να το αγνοείσεις ειδικά το καναρινί! Είναι statement ως βερνίκι νυχιών, ένα χαρούμενο εξωστρεφές statement.
  15. Δημιουργικό Μωβ!! Όλες οι αποχρώσεις του μωβ θεωρούνται ως οι πιο δημιουργικές της παλέτας. Ένας συνδυασμός μπλε και κόκκινου. Τα πιο πολλά μπλε είναι ήσυχα και τα κόκκινα πιο δυναμικά. Κι όταν τα συνδυάσεις αυτά τα δύο η ένταση είναι μοιραία μοναδική. Συνήθως οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι γοητεύονται από τις μωβ αποχρώσεις, επιζητούν την μοναδική του ένταση. Δεν συμβιβάζονται με κάτι απλό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...