Μικρά ταξιδιωτικά αξεσουάρ...

Μάζεψα και σου έχω μικρά ταξιδιωτικά must haves για τις διακοπές σου
μικρά ταξιδιωτικά must haves για τις διακοπές σου
Fullah Sugah
  • Το καλοκαίρι όλες το έχουμε συνδέσει με τα αγαπημένα μας σανδάλια. Στην πόλη ή στην παραλία, πρωί ή βράδυ δεν τα αποχωριζόμαστε ποτέ!μικρά ταξιδιωτικά must haves για τις διακοπές σου
Fullah Sugah


  • Στα ελληνικά νησιά δεν έχει μόνο πολύ ήλιο, μπορεί να έχει και πολύ αέρα. Πριν φύγετε για το νησί, φροντίστε να πάρετε την αγαπημένη σας πασμίνα μαζί.

μικρά ταξιδιωτικά must haves για τις διακοπές σου
Public

PUBLIC
  • Αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας Laptop μην ξεχάσετε να πάρετε και μια θήκη για να μην το γεμίσετε άμμο :P
    μικρά ταξιδιωτικά must haves για τις διακοπές σου
    EBAY SELLER 
  • Μπορεί να σας φαίνεται αστείο ή να νιώθετε ότι σας κοροϊδεύουν όλοι, όταν θα βγάζετε από την τσάντα σας αυτό το μαγικό σετάκι. Αλλά, να είστε σίγουρες ότι μετά από λίγες ώρες θα κοιτάζουν το σετ σαν ξερολούκουμο. Κι εσείς θα φτάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστες.


μικρά ταξιδιωτικά must haves για τις διακοπές σου
Ebay seller


  • Και επειδή διακοπές με στυλ δεν γίνονται χωρίς το σωστό καπέλο, βρήκα αυτό στο ebay για να σας συνοδεύσει στις ζεστές μέρες του ταξιδιού σας. Είναι σικ, πρακτικό γιατί τυλίγεται και διπλώνει και χωράει παντού ακόμα και στην τσάντα σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...