SEPHORA - BEAUTY SHOP STOCK!!!

Στο κέντρο της Αθήνας, κάπου κοντά στον Σταθμό Μοναστηράκι και για την ακρίβεια στην διασταύρωση των δρόμων Μητροπόλεως και Αιόλου, υπάρχει ένα υπέροχο μαγαζάκι. Τα Starbucks!!! Χαχα. Ναι , μπαίνετε μέσα στα Starbucks, αν θέλετε παραγγέλνετε τον αγαπημένο σας καφέ, αν πάλι δεν θέλετε, μπορείτε να ανεβείτε τις κυλιόμενες σκάλες και να επισκεφτείτε ένα πολυόροφο κατάστημα στοκ στο κέντρο της Αθήνας. Στον πρώτο όροφο θα βρείτε πάρα πολλές προσφορές σε αξεσουάρ, τσάντες, νεσεσέρ, και άλλα επώνυμα αντικείμενα. Ο χαμός είναι μεγάλος, μην απελπίζεστε, μπορεί να βρείτε μερικά διαμαντάκια. Στον δεύτερο όροφο, είναι το στοκ του SEPHORA - BEAUTY SHOP όπου μπορείτε να βρείτε υπέροχα καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ σε πραγματικά απίστευτες τιμές. Ή μάλλον, Πιστευτές!!! Και τόσο, μα τόσο κοντά!.
Στον ίδιο όροφο, θα βρείτε επώνυμες τσάντες και αξεσουάρ, αλλά και γυναικεία ένδυση. Στον επόμενο όροφο είναι τα ανδρικά, παιδικά και είδη σπιτιού. Είπαμε όμως, είναι στοκ. Οι πωλητές θα σας εξυπηρετήσουν, αλλά μην περιμένετε να τα βρείτε όλα μέσα σε γυαλιστερές προθήκες. Άλλωστε οι μικροί θησαυροί, δεν είναι ποτέ σε εμφανή σημεία.
Σε μια πρόσφατη εξόρμηση μου λοιπόν, με την μαμά του καλού μου (χιχι πήρα και σπόνσορα μαζί) αγόρασα μερικά καλούδια, σε εξωφρενικά καταπληκτικές τιμές.

Και για να μιλήσω με αποδείξεις, θα κάνω μια γρήγορη αναφορά σε αυτά που αγόρασα. Πρώτο πήρα το κραγιόν της Too faced σε απόχρωση Living in Sin της σειράς Lip of Luxury. Μια μωβ - berry σκούρη απόχρωση. Η χρωματική του απόδοση δεν είναι ιδιαίτερα έντονη, κι αυτό πιθανότατα συμβαίνει γιατί είναι πάρα πολύ ενυδατικό. Αλλά είναι ότι πρέπει για να φοριέται πρωί στο γραφείο.


Το Living in Sin λοιπόν της Too faced κόστισε μόλις 10 ευρώ. Ναι ναι μόλις 10 ευρώ αντί για 18,50.


Αν και το καλοκαίρι έχει πια τελειώσει, θέλησα να πάρω ένα πορτοκαλί κραγιό της Max Factor, το Νο 18. Ξέρω είναι πιο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στο γεγονός ότι κόστισε μόνο 6 ευρώ αντί για 11,60, όπως τουλάχιστον δείχνει η σβησμένη του τιμή.







Είναι πολύ ενυδατικό με πολύ ωραία χρωματική απόδοση. Εδώ μπορείτε να δείτε swatch (είναι το επάνω και κάτω είναι της Too Faced).

Εδώ και καιρό ήθελα μια σκιά σε έντονη μπλε ρουά ή τζην απόχρωση. Έτσι δεν μπόρεσα να μείνω ασυγκίνητη στην Chrome Intensity της L'Oreal No182 Blue Jean. Και κόστισε μόνο 5 ευρώ. Έχει πολύ έντονη χρωματική απόδοση και αριστερά μπορείτε να δείτε swatch της.


Για το τέλος αφησα το William Tell me About OPI, ένα υπέροχο μωβ σκούρο βερνίκι νυχιών . Τιμή 6 ευρώ !!!! Ο φετινός χειμώνας υποψιάζομαι ότι θα έχει μικρές στιγμές ζεστασιάς ;)









Αυτή λοιπόν ήταν μια μικρή ιδέα από τα λίγα πραγματάκια που πήρα από το στοκ του Sephora - Beauty Shop στο κέντρο της Αθήνας. Περιμένω να μου πείτε αν το επισκεφτήκατε και αν βρήκατε κι εσείς μικρούς θησαυρούς όπως κι εγώ.


8 σχόλια:

  1. Γεια σου. Είμαι ένα νεο μέλος στο blog.
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικα με τα καλλυντικά που παρουσίασες από τις online αγορές σου όπως π.χ. Jordana, Kleancolor, Milani έαν είναι υποαλεργικά. Επίσης, κατά την γνώμη σου με συμφέρει η εισαγωγή αυτών των οικονομικών καλλυντικών ή να προτιμώ όσα βρίσκω στην Ελλάδα.
    (Σχέση τιμής-ποιότητας).

    Περιμένω με αγωνία την απαντησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα έλεγα ότι τα υποαλλεργικά προίόντα είναι τα physician's phormula, almay και μπορείς να τα βρεις στο eastend cosmetics (δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρη) ή στο beautybay.com. Από εκεί και πέρα Ολες οι άλλες μάρκες Jordana, Kleancolor, Milani , αλλά και Maybelline, Revlon κα που βρίσκεις στην Ελλάδα δεν είναι . Ακόμα και ακριβές μάρκες όπως πχ Shiseido μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση. τώρα προσωπικά έχω θέμα με τα μάτια και διάλεγα παντα μάρκες από το φαρμακείο. αλλά Jordana, Kleancolor, Milani δεν μου έχουν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα ειδικά στα μάτια που είχα πάνταθέμα. Αν νομίζεις ότι θα σου αρκούσε μια δοκιμή κάντο. Αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να ξεφύγεις από τα υποαλλεργικά του φαρμακείου αν έχεις σοβαρό πρόβλημα. Τώρα η παραγγελία από το εξωτερικό αυτών των καλλυντικών σαφώς και σε συμφέρει περισσότερο γιατί θα τα βρεις εως και στο 1/6 της τιμής τους εδώ.!!! Μαζί με τα μεταφορικα. Αν θέλεις να αγοράσεις κάτι παραπάνω σαφώς και σε συμφέρει. Τώρα για μια σκιά μην μπεις στον κόπο. Αλλά 60 ευρώ για 30 προϊόντα (δλδ 2 ευρώ το ένα) νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιο στην Ελλάδα. Δες και στο eastendcosmetic.co.uk θα εκπλαγείς. Μάσκαρα Maybelline με 6 ευρώ και εδώ έχει 20!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, και εγώ έχω πρόβλημα με τα μάτια, για αυτό σκέπτομαι να ξεκινήσω τις δοκιμές.

      Διαγραφή
  2. αχ τέλεια!!!ειδικά το μανό φοβερό!!!μόλις μπορέσω θα πάω!!!!!!
    jiubilo.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια τα πραγματακια σου:-)πολυ ομορφα.Το μαγαζι πως λεγεται ακριβως και ποια ειναι η οδος του :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσκεται Αιόλου και Μητροπόλεως γωνία. Μέσα στα Starbucks Μπαίνεις και ανεβαίνεις στον όροφο για να βρεις τα Sephora.

      Διαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...