9 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑΤΟΣ (το πρωί θα με ευγνωμονείτε)









Επειδή πολλοί από εμάς, αν και θα πάμε σε φίλους, το πιθανότερο είναι να πιούμε πολύ και το πρωί να μας βρει με πονοκέφαλο - κι όχι μόνο- μάζεψα μερικές συμβουλές για το πως να επιβιώσουμε το σημερινό ξεφάντωμα ;) Όσοι από εσάς δεν αντέχεται το ποτό θα με ευγνωμονείται το πρωί.





 Καταρχάς, καλό είναι αν δεν αντέχετε το ποτό να μην του δώσετε να καταλάβει.

Πριν φύγετε από το σπίτι...

  1. Φροντίστε να έχετε φάει κάτι (κάτι σας είπα και εγώ χρονιάρες μέρες όλο τρώμε). Όμως φροντίστε αυτό που θα φάτε να μην είναι απλά πολύ και βαρύ. Επενδύστε καλύτερα σε κάτι με λίπος (ναι με λίπος) όπως κρέας. Βοηθάει στην μείωση των συμπτωμάτων μέθης και έτσι θα αποφύγετε να αισθάνεστε γρήγορα λιγάκι "τσίου"... καταλαβαίνετε ;)
  2. Βάλτε ένα στόχο και προετοιμαστείτε για το βράδυ. Αν δεν αντέχετε το ποτό φροντίστε να περιοριστείτε στα 2 ποτήρια. Γνωρίζοντας το πόσο πολύ αντέχετε βάλτε στόχο να μην υπερβείτε  αυτά τα ποτά.Αν αντέχετε 3 τότε είναι καλύτερα να πιείτε μόνο 3.
  3. Αν είστε ο οδηγός της παρέας ΜΗΝ ΠΙΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Το πρωί θα αισθάνεστε καλύτερα αλλά και θα έχετε κάνει την καλή πράξη να πάτε τους φίλους σας. Άστε που θα τους κάνετε και πλάκα την άλλη μέρα πόσο ρεντίκολα γίνανε αυτοί που ήπιαν... 
Στο πάρτυ...
  1. Προσπαθείστε να εναλλάσετε τα ποτά σας με κάποιο χυμό ή με νέρο. Δηλαδή για κάθε ποτό που καταναλώνετε επιδιώξτε να πιείτε τουλάχιστον ένα ποτήρι νερό ή κάποιο χυμό ή άλλο μη αλκοολούχο ρόφημα.
  2. Αποφύγετε τα σκουρόχρωμα ποτά. Το ουίσκι και γενικά τα αλκοολούχα ποτά με πιο σκούρο χρώμα τείνουν να δημιουργούν χειρότερο hangover την επόμενη μέρα. Καλύτερα να πιείτε βόντκα (η προσωπική μου αγαπημένη επιλογή) ή όποιο άλλο ανοιχτόχρωμο ποτό. Αν είστε του κρασιού προτιμήστε το λευκό.
  3. Βάλτε χρονόμετρο. Ναι ξέρω ότι ακούγεται αστείο. Αλλά αν το ρίξετε στα ποτά επιδιώξτε να πίνετε ένα κάθε ώρα.
Μετά το πάρτυ...


  1. Πριν κοιμηθείτε πιείτε αρκετό νερό και κρατήστε και ένα ποτήρι επιπλέον στο κομοδίνο σας. Το αλκοόλ αφυδατώνει και ο οργανισμός έχει ανάγκη όσο περισσότερο νερό γίνετε.
  2. Όσο κι αν φαίνεται τρελό αν μπορείτε περπατήστε για να γυρίσετε σπίτι από το πάρτυ. Με την γυμναστική θα ιδρώσετε και θα αποβάλετε πιο γρήγορα όλες τις τοξίνες του αλκοόλ.
  3. Χαμομήλι και μπανάνα ή ένα καλό σοκολατούχο και μια τυρόπιτα. Ανάλογα με τα κέφια και το πόσο πολύ έχω πιει πάντα επιλέγω κάτι από τα παραπάνω για να φάω πριν κοιμηθώ μετά από ένα μικρό ξεφάντωμα. Δεν είναι ώρα για να κάνουμε δίαιτα γι' αυτό μην διστάσετε να επιλέξετε το σοκολατούχο και την μπουγάτσα αν αυτό τραβάει η όρεξη σας μετά από το ξεφάντωμα. Αν πάλι δεν είστε του λιπαρού δοκιμάστε την μπανάνα και το χαμομήλι. Είναι από τα καλύτερα γιατροσόφια για το hangover.
Το μυστικό για το καλό πάρτυ είναι να γνωρίζουμε τα όρια μας και να μην τα υπερβαίνουμε!

Στην Υγειά μας και καλή χρονιά!



The KM Projects
Not just another beauty blog

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...