ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

Λίγο πολύ όλες έχουμε βρεθεί στην δύσκολη θέση να ψάχνουμε ένα οικονομικό δωράκι για τον άντρα, φίλο, αδερφό μας κτλ χωρίς να είμαστε πάντα σε θέση να αγοράσουμε κάτι πολύ ακριβό.  Ξεκίνησα κι εγώ να ετοιμάζομαι για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα  και είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποια ενδιαφέροντα καλούδια. Εδώ σας μάζεψα μερικές ιδέες που θα καλύψουν όλα τα γούστα και ξεκινούν από πολύ χαμηλές τιμές. Ιδέες λοιπόν για όλα τα βαλάντια.



Για τον βιβλιοφάγο:
 Πλαστικός Σελιδοδείκτης, για τους λάτρεις των βιβλίων και όχι μόνο. Θα το βρείτε στα καταστήματα Octopus και κοστίζει μόνο €7,00.










Για τον κουβαρντά:
      Ένα μεταλλικό κλιπ για χαρτονομίσματα.
Μπορείτε να το βρείτε στα Octopus   και κοστίζει μόνο €10,00.

Για την βραδίνή του έξοδο:

Μανικετόκουμπα μπάλες ποδοσφαίρου από τα Octopus. Κοστίζουν €20.


Στην υγειά μας:

Πώμα μπουκαλιών από σιλικόνη "δάχτυλο". Κοστίζει €7,50 και θα το βρείτε στα Octopus.





Για να ζεσταθούμε:
Συσκευασμένο σέ μεταλλικό κουτί με χριστουγεννιάτικο μοτίβο, μίγμα κόκκινου τσαγιού Rooibos με εσπεριδοειδή, πέταλα λουλουδιών, κανέλλα και γαρύφαλλο. Ενα ελαφρύ και φρουτώδες ρόφημα με γλυκιά επίγευση, κατάλληλο και για παιδιά, αφού δεν έχει καθόλου τεΐνη. Rooibos φυτό της Νότιας Αφρικής, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Καθαρό βάρος 125γραμ Τιμή €22,00 από το www.tsaina.gr




Για τους λάτρες της αρχαιότητας:

Μια κλειδοθήκη ελεύθερη δημιουργία σε αλουμίνιο εμπνευσμένη από ληκύθιο (σκεύος) με διακόσμηση ιχθύων που χρονολογείται στις αρχές της Κυπρο-Αρχαϊκής περιόδου. Σχέδιο του Άκη Γκούμα για το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.  €13,00 από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης .




Επίσης, μπορείτε να βρείτε πολύ ωραίες προσφορές σε βιβλία- λευκώματα, όπως της 


ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Π.Ο «Θησαυρός της Κέρου»
Μύθος ή πραγματικότητα;
Αναζητώντας τα χαμένα κομμάτια ενός αινιγματικού συνόλου.

Η επιστημονική μελέτη του «Θησαυρού της Κέρου», ενός αινιγματικού συνόλου θραυσμένων ειδωλίων και αγγείων που ανασκάφηκαν παράνομα τη δεκαετία του 1950 στη νησίδα Κέρος, μεταξύ Νάξου και Αμοργού, από μια ειδικό στην Κυκλαδική αρχαιολογία, την επιμελήτρια του ΜΚΤ Δρ Π. Σωτηρακοπούλου. Το βιβλίο εξετάζει τη σημασία του συνόλου αυτού καθώς και τις πιθανές λειτουργίες του χώρου όπου βρέθηκε. Περιέχει 254 λήμματα με λεπτομερείς περιγραφές, Α/Μ φωτογραφίες όλων των αντικειμένων, πολυάριθμα σχέδια, χρονολογικούς πίνακες, διαγράμματα και εξαντλητική βιβλιογραφία.  Κοστίζει €22,41 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.  


Για τους πιο αθλητικούς τύπους...
Γάντια προπόνησης BOX Ramos 22PU από συνθετικό δέρμα με λάστιχο, €7,95 από το www.fitshop.gr.  Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.









Νομίζω ότι έχω μαζέψει αρκετές ιδέες για να καλύψω τους περισσότερους (αν όχι όλους) άνδρες της οικογένειας. Εσείς, έχετε να μου κάνετε κάποια άλλη πρόταση οικονομικού δώρου;



The KM Projects
Not just another beauty blog


4 σχόλια:

  1. endiaferouses protaseis.... gia ton kouvarnta?xaxaxa.. ennoeite oti kanw like sto selidodeikti. exw kanei kai egw ena blogpost me ena selidodeikti pou mou arese. afinw to link gia osous endiaferontai
    http://caramelandcandles.blogspot.com/2012/11/bookmarks.html
    filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό κ αν είναι ενδιαφέρον post! Πολύ δύσκολο να βρεις δώρο για άντρα βρε παιδί μου! Εμείς είμαστε στο πιο εύκολες...Σε όποια μαγαζί κ αν μπεις, ακόμα κ αν δεν έχεις αποφασίσει τι θα πάρεις, κάτι βρίσκεις για γυναίκα. Στους άντρες θέλει έρευνα το θέμα! Btw, το πρώτο είναι πολύ πρωτότυπο και χαριτωμένο :)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να καταλάβετε πόσο κουρασμένη είμαι, πέρασα το μεταλλικό κλιπ για στηθοσκόπιο! Αχ!
    Τέλειες ιδέες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...