Sephora Monoi Tiaré



Δεν πιστεύω πραγματικά ότι οι άνθρωποι αλλάζουμε προτιμήσεις. Τουλάχιστον, όχι τόσο γρήγορα. Το συγκεκριμένο σετάκι είχε έρθει στα χέρια μου πέρυσι και είπα να το δοκιμάσω μιας και δεν είχα δοκιμάσει τίποτε από την συγκεκριμένη σειρά των Sephora. Την άνοιξη και το καλοκαίρι μου είχε φανεί πολύ έντονη η μυρωδιά του και όσον αφορά το γαλάκτωμα σώματος πολύ λεπτόρευστο και όχι τόσο ενυδατικό. Όσον αφορά το scrub ήταν αρκετά δυνατό το άρωμα και αρκετά σκληρό για το σώμα μου το καλοκαίρι αλλά σε μια προσπάθεια να του βρω και άλλες χρήσεις το είχα χρησιμοποιήσει και σαν scrub προσώπου (ΠΡΟΣΟΧΗ  έχω μικτό - λιπαρό δέρμα και το καλοκαίρι με την έξτρα λιπαρότητα μπορώ να του κάνω τέτοια πειράματα - ΟΧΙ όμως ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ή θεός φυλάξει ΞΗΡΟ ή ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ)


Μ' αυτά και μ' αυτά χρησιμοποιούσα πιο πολύ το scrub αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα άλλα δύο προϊόντα από το σετ. Σαν scrub προσώπου και σώματος ήταν αρκετά καλό και αφήνει ωραία αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης χωρίς να γίνεται πολύ λιπαρό.


Όμως, δεν μπορούσα να κάτσω στα αυγά μου και θέλησα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στα άλλα δύο προϊόντα της σειράς. Το αφρόλουτρο μου φάνηκε αρκετά έντονο σε μυρωδιά όπως και το γαλάκτωμα σώματος, όμως τώρα που έχει ψυχράνει ο καιρός η μυρωδιά δεν μένει πάρα πολύ και ουσιαστικά μετά από λίγο είναι αρκετά ήπια και θα έλεγα ιδιαίτερα ευχάριστη.
Πως αλλάζουν λοιπόν τα γούστα, ε????

Είναι γλυκό άρωμα ενός λουλουδιού από την Ταϊτή (Monoi tiare'), Είναι μια κρέμα σώματος που ενυδατώνει το δέρμα όσο χρειάζεται τώρα το χειμώνα και το αφήνει μαλακό και απαλά αρωματισμένο στις νότες του Monoi Tiaré. Η μη λιπαρή φόρμουλα και η αρκετά λεπτόρευστη υφή του θα έλεγα του ότι βοηθάει ώστε να μην κολλάει και απορροφάται αμέσως. Τώρα το χειμώνα είναι κάτι που χρειαζόμαστε να στεγνώνει γρήγορα γιατί καταλαβαίνετε.... πως να μείνεις τσίτσιδη με τέτοιο κρύο... θα πουντιάσεις που έλεγε και η γιαγιά μου....

Σύμφωνα με το site:
Η εξαιρετική ενυδάτωση και αναδιάρθρωση της επιδερμίδας επιτυγχάνεται με την προσθήκη φυτικών εκχυλισμάτων ελιάς, βιταμίνες Α, Ε, F και βούτυρου shea.


Σίγουρα πρόκειται για ένα άρωμα που κατά τα δικά μου γούστα είναι περισσότερο χειμερινό, εξ' ου και η αλλαγή στις προτιμήσεις μου. Όλα τα αρώματα βέβαια έχουν διαφορετική μυρωδιά για τον καθένα μας και είναι πολύ υποκειμενικό σαν επιλογή για να μπορέσει κάποιος να την επηρεάσει. Σαν σειρά όμως είναι μια οικονομική επιλογή για δώρο σε κάποια φίλη σας ή και για εσάς, και είναι καλύτερο για όσες βιάζονται και θέλουν να έχουν γρήγορη ενυδάτωση τώρα τον χειμώνα χωρίς να περιμένουν να απορροφηθεί η κρέμα με τις ώρες. Αν τα χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά δεν χρειάζεται να βάλετε άρωμα (τουλάχιστον όχι το πρωί).

Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά ώστε να πάρω το αρωματάκι του το οποίο θα αποκτήσει μια τυχερή από εσάς σε μελλοντικό giveaway που θα κάνω πολύ σύντομα (εδώ ή στο youtube Θα δούμε)....

Μέχρι το επόμενο Post Φιλάκια πολλά ♥♥♥♥



Not just another beauty blog

5 σχόλια:

  1. Τα έχω δοκιμάσει...Μου άρεσαν πολύ!!!!Το άρωμα τους είναι μεν έντονο, αλλά το λατρεύω.

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μμμμμμμ..ενδιαφερον!! μαρεσουν οι έντονες μυρωδιες....λέω να το δοκιμάσω!

    http://thalassitsa.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα απο αυτή τη σειρά το αγαπημένο μου ήταν το pineapple grenadine. Η απόλυτη καλοκαιρινή μυρωδιά!! Αλλά πλέον δε το βρίσκω :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραία περιγραφή , με βάζεις σε σκέψεις Κατερινα μου ... και έψαχνα ένα scrub σώματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...