ERRE DUE Volumizing Waterproοf Mascara


Πριν από περίπου ένα μήνα μου έστειλαν από την Erre Due την καινούργια αδιάβροχη μάσκαρα για όγκο σε μαύρο και μπλε χρώμα.



Ομολογουμένως το μπλε είναι από τα πιο έντονα μπλε που έχω δει και σας υπόσχομαι σίγουρα κάποιο makeup tutorial με αυτήν. Μέχρι τότε όμως είπα να σας κάνω ένα βιντεάκι για να δείτε την εφαρμογή της. Η αλήθεια είναι ότι η μάσκαρα αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και συζητήσεις, καθώς ενώ πολλές beauty bloggers την βολεύτηκαν ενώ κάποιες άλλες παραπονέθηκαν έντονα ότι δεν τους στέγνωνε με τίποτα. Στην αγαπημένη μου Νατάσα που έκανε και βίντεο εφαρμογής μπορείτε να δείτε ότι όντως δεν στεγνώνει με τίποτα. Σε μενα από την άλλη στεγνώνει και δεν φεύγει με ΤΙΠΟΤΑ. Μιλήσαμε ώρες για την συγκεκριμένη μάσκαρα και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα να έφταιγε κάποια παρτίδα αλλά ειλικρινά σε μένα στέγνωνε γρήγορα.
Μετά τα τελευταία γεγονότα που έφεραν στο προσκήνιο την ανειλικρίνεια πολλών Bloggers και τα παράπονα που είναι πολύ έντονα από μέρους πολλών viewers σχετικά με το αν είμαστε ή όχι ειλικρινείς όταν κάνουμε review τα προϊόντα που μας στέλνουν δωρεάν, είχα δίλημμα αν θα έπρεπε απλά να γράψω το review έτσι αποφάσισα να κάνω βίντεο εφαρμογής καθώς πιστεύω ότι είναι ο πλέον αντικειμενικός τρόπος να δείξει κάποιος τι κάνει και τι δεν κάνει ένα προϊόν. Ελπίζω να σας καλύψει το δικό μου βίντεο όσον αφορά την άποψη μου.



Θα ήθελα να προσθέσω ότι η μάσκαρα κοστίζει γύρω στα 12 ευρώ (την έχω βρει και 14 ανάλογα με το κατάστημα). Δεν περιέχει Parabens χαρακτηριστικό που είναι στα υπέρ της. Πιστεύω ότι δίνει όγκο στις δικές μου όχι και τόσο πυκνές βλεφαρίδες χωρίς να τις σκληραίνει. Το μόνο κακό είναι ότι πραγματικά δεν φεύγει με τίποτα, αφού έχω δοκιμάσει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ντεμακιγιάζ και κανένα προϊόν (NIVEA, BIOTEN, GARNIER, σκέτο αμυγδαλέλαιο ή Baby oil) δεν την αφαιρεί καλά από μόνο του και μόνο αφού τα δοκιμάσω όλα με την σειρά θα μπορώ να πω ότι έχει φύγει. Επίσης, όπως αναφέρω και στο βίντεο το βουρτσάκι είναι κάτι που εμένα με δυσκολεύει αλλά έχει να κάνει με εμένα και το γεγονός ότι δεν μου αρέσουν αυτά τα βουρτσάκια.


Εύχομαι να σας κάλυψα, μέχρι το επόμενο Post , φιλάκια πολλά.


Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...