Review : Bioten Bodyshape Εντατικός ορός κατά της κυτταρίτιδας

Από καιρό ήθελα να σας γράψω  για αυτόν τον ορό αλλά όλο και κάτι με καθυστερούσε και όλο και κάτι γινόταν και έπαιρνε αναβολή.
Πριν από 2 περίπου μήνες κέρδισα στον διαγωνισμό της αγαπητής Μαίρης από το touch of rouge έναν από τους εντατικούς ορούς κατα της κυτταρίτιδας της ΒΙΟΤΕΝ. Η χαρά μου ήταν ηιδιαίτερη γιατί ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω αυτόν τον ορό αλλά από την άλλη επειδή ήδη έχω άλλα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας που έχω ήδη αγοράσει είχα πει στον εαυτό μου να κάνει υπομονεί μέχρι να τελειώσουν αλλιώς δεν θα του τον αγόραζα. Τελικά τον κέρδισα (είδες η μοίρα τι σου κάνει;)


Μόλις είχα τελειώσει την κρέμα της Oriflame Που πιθανότατα θα είδατε στο βίντεο με τα empties μου (αν όχι μπορείτε να το δείτε ) και προτίμησα να ξεκινήσω να χρησιμποιώ ΕΝΤΑΤΙΚΑ όπως λέει και το όνομα του τον ορό της ΒΙΟΤΕΝ. 
Είναι σε μορφή gel Και είναι 100 ml σε συσκευασία με αντλία, μέχρις εδώ όλα τα έχουν δείξει οι άλλες bloggers. Περιέχει Acai Berry και έχει πολύ έντονη μυρωδιά που μου θύμισε κάτι σαν εσπεριδοειδή αλλά δεν μπορεσα να συγκεκριμενοποιήσω. 
Σαν αίσθηση είναι πολύ ευχάριστη, μια αίσθηση δροσιάς που απορροφάται σχετικά γρήγορα (εγώ που βιάζομαι το πρωί αυτόν χρησιμoποιούσα) ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας το ένιωθες να σε δροσίζει δίνοντας την εντύπωση ότι "λειτουργεί"
Λειτουργεί όμως; Το έχω ξαναπεί και σε βίντεο, ότι μόνο ο συνδυασμός σωστής διατροφής, άσκησης, πολύ καλής ενυδάτωσης (και να πίνουμε πολύ νερό εννοω) και τακτικής χρήσης αυτών των προϊόντων μπορεί να μας δείξει αν λειτουργεί πραγματικά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αισθανομουν το δέρμα μου ιδιαίτερα απαλό ειδικά αν τον εφαρμοζα αφού είχα κάνει πριν απολέπιση με κάποιο scrub /gommage σώμματος. 
Κοστίζει γύρω στα 10€ όπως αναζήτησα και έμαθα και αν και είναι μόλις 100ml εμένα μου διήρκεσε άνετα 3 εβδομάδες και πιστέψτε με έχω να καλύψω πολύ επιφάνεια. ;)
Τώρα μου τελείωνει και ζήτημα να έχουν μείνει 1-2 χρήσεις ακόμα. Πιθανότατα να το ξαναπάρω γιατί πιστεύω ότι τελικά είχε ωραία αίσθηση και η διάρκεια του ήταν σχετικά καλή για την τιμή του/ποσότητα του και σε συγκριση με άλλα προϊόντα βεβαια. Άλλωστε είναι για περιορισμένη χρήση, αφού πρόκειται για εντατικό ορό .  Την επόμενη φορά όμως που θα τον πάρω θα προσπαθήσω να το συνδυασω με άλλο προϊόν πχ το ένα το πρωί και το άλλο το βράδυ.
Αυτά από μένα, ελπίζω να σας κάλυψα αλλά ότι απορίες έχετε αφήστε μου σχόλιο από κάτω, θα χαρώ πολύ να σας απαντήσω.
Μέχρι το επόμενο post Φιλάκια πολλά.


Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...