Καταπραϋντική Κρέμα Προσώπου με Οργανικά Εκχυλίσματα Αλόης & Arnica Pure Nature



Είναι μια ήπια κρέμα ημέρας και νύχτας με φυσικά εκχυλίσματα aloe vera και arnica που προστατεύουν, καταπραΰνουν και αποκαθιστούν την ισορροπία στην επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα απαλή, ανακουφισμένη και ενυδατωμένη. Ισχυρίζεται ότι είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ειδικά τις ευαίσθητες, αλλά στην δική μου μικτή λιπαρή θεωρώ ότι κάθεται λίγο βαριά για το πρωί και επιλέγω να την χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ, προσφέροντας έτσι την ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μου κατά την διάρκεια της νύχτας.

Είναι καταπραϋντική κρέμα και αν τυχόν έχετε κάποια προβλήματα ευαισθησίας στο πρόσωπο, σπυράκια (εκτός από ακμής), ερεθισμένη ή ξηρή επιδερμίδα ή απλά ταλαιπωρημένη από το μακιγιάζ και την ζωή στην πόλη, η αλόη βέρα που περιέχει θα βοηθήσει να μειωθούν τα σημάδια της ταλαιπωρίας σας.

Είναι σε μια πολύ όμορφη αλλά απλή συσκευασία των 75 ml, πάρα πολύ ποσότητα σε σχέση με την τιμή της. Θα την βρείτε μέσω αντιπροσώπου της Oriflame και θα σας πρότεινα να την αγοράσετε αν την πετύχετε σε προσφορά.

Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στο www.oriflame.gr .


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...