Ερωτεύτηκα ..REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10



Την κοιτούσα τις προάλλες και την λιγουρευόμουν. Εδώ είναι λίγα από τα πραγματάκια που βρήκα για αυτήν...

H πιο «έξυπνη» κρέμα CC – τη ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10, μια κρέμα CC πολλαπλής δράσης η οποία, εκτός από διόρθωση χρωματικού τόνου, προσφέρει αντιγηραντικά πλεονεκτήματα και ανακουφίζει την επιδερμίδα παρέχοντας βαθιά θρέψη. Η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 έρχεται να προστεθεί στη ΣΥΛΛΟΓΗ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING και διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα περιποίησης της κρέμας προσώπου, μαζί με επιπρόσθετα πλεονεκτήματα. 

Με σύνθεση που περιλαμβάνει την Τεχνολογία IntuiGen ™-χαρακτηριστική τεχνολογία της συλλογής, η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας - αυτή η πρωτοποριακή κρέμα CC ενισχύει και αναζωογονεί τη φυσική αντίστασή του στην εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης. 

Επιπλέον, η πρωτοποριακή σύνθεση περιλαμβάνει καινοτόμες χρωστικές που απελευθερώνουν χρώμα και  εξισορροπούν τον χρωματικό τόνο, οι οποίες μεταμορφώνουν αυτομάτως την επιδερμίδα απελευθερώνοντας έναν απαλό χρωματικό τόνο που εξισορροπεί και τελειοποιεί οποιονδήποτε φυσικό χρωματικό τόνο. Δημιουργώντας ένα μεταξένιο πέπλο τελειότητας με μια πινελιά χρώματος, η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 μεταμορφώνει την επιδερμίδα στη στιγμή.

Με την Τεχνολογία IntuiGen, η REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 προβλέπει και καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Εμπνευσμένη από τον «κεντρικό διακόπτη» του δέρματος, η Τεχνολογία IntuiGen Technologyείναι φυσικό παράγωγο του Εκχυλίσματος Μαύρου Μπαμπού και ενισχύει τη φυσική αντίσταση του οργανισμού στην εμφάνιση πολλών κυρίων και διαφορετικών σημαδιών γήρανσης. Οι γραμμές και οι ρυτίδες εμφανίζονται περιορισμένες και η επιδερμίδα έχει πιο απαλή όψη, ενώ η αίσθησή της είναι πιο σφριγηλή και τονωμένη, με πιο νεανική εμφάνιση.

Η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 προσφέρει αμέσως ανακούφιση, καθώς παρέχει άμεση φροντίδα και περιποίηση, κάνοντας την επιδερμίδα να αισθάνεται ενυδατωμένη, απαλή και ελαστική. Από την πρώτη στιγμή, η ελαφριά, αιθέρια σύνθεση δίνει όμορφη εμφάνιση και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση που αφήνει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που ακτινοβολεί υγεία.

Μάθετε περισσότερα για την REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10  στο www.esteelauder.gr

The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...