Review: Pantene Pro V - Ξηρό Λάδι με Βιταμίνη Ε


Το πήρα τον προηγούμενο μήνα από το Zampple και δεν έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ έκτοτε. Είναι το νέο ξηρό λάδι της Pantene με βιταμίνη Ε. Προσφέρει αναδόμηση και προστασία ενάντια στην φθορά και κοστίζει €7,99 (αν θυμάμαι καλά) και είναι στα 100ml.

Είναι ιδιαίτερα λεπτόρευστο, όπως συνήθως συμβαίνει με τα ξηρά λαδάκια. Δεν βαραίνει τα μαλλιά και έχει ένα πολύ ήπιο ευχάριστο άρωμα που όμως δεν θα έλεγα ότι διαρκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ήταν και κάτι που θα ήθελα για τα μαλλιά μου.

Το χρησιμοποιώ σε βρεγμένα μαλλιά, πριν τα στεγνώσω και μου αρέσει το γεγονός ότι είναι αρκετά ελαφρύ, ενώ βοηθάει τα μαλλιά μου να ξεμπλέξουν πιο εύκολα. Είναι σε εύχρηστη συσκευασία, πλαστική (ιδανική και για ταξίδι) και έχει αντλία για ακόμη ευκολότερη χρήση. Πως το χρησιμοποιώ; Απλά βάζω δύο ή τρεις αντλήσεις στην παλάμη μου (έχω μακριά μαλλιά, επομένως για πιο κοντά αρκεί μια φορά να πατήσετε την αντλία) και απλώνω το προϊόν στις παλάμες και με τα χέρια εφαρμόζω στα βρεγμένα μαλλιά και ιδιαίτερα στις άκρες τους και μακριά από τις ρίζες.


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...