Castalia Chronoderm Vitamine C 10%




Ένα Long due review σήμερα για τον ορό με βιταμίνη C από την αγαπημένη μου Castalia. Ένα πρωτοποριακό σύστημα για την βελτίωση της όψης του δέρματος. Σας έχω μιλήσει για ένα chronoderm σε κάποιο empties video αλλά δεν είχα κάνει την αναλυτική παρουσίαση γιατί ήθελα να αγοράσω άλλο ένα τριπλό και να το χρησιμοποιήσω περισσότερο καιρό. Το πρώτο το είχα πάρει από το zampple πριν από αρκετό καιρό, ενθουσιασμένη από την λογική του.

Πρόκειται για την συσκευασία 3 ορών της σειράς Chronoderm που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία και κοστίζει γύρω στα 11 €. Κάθε μπουκαλάκι περιέχει βιταμίνη C και τον ορό που την ενεργοποιεί. Ουσιαστικά τον φτιάχνεται πριν ανοίξετε το μπουκαλάκι ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του. Πρόκειται για ένα εντατικό αντιγηραντικό ορό για το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ αλλά και για τα χέρια αν έχετε κάποιες κηλίδες. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάθε τύπος επιδερμίδας και δεν περιέχει άρωμα και Parabens.

Κάθε μπουκαλάκι σας κρατάει έως 3 ημέρες, μετά η βιταμίνη C χάνει την δύναμη της και απλά "δεν δουλεύει" γιατί οξειδώνεται γρήγορα σαν συστατικό, όταν έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον. Όμως πιστέψτε με είναι υπέραρκετη η ποσότητα για να καταλάβετε αν θα λατρέψετε ή όχι αυτόν τον ορό προσώπου.

Σίγουρα η μακροχρόνια χρήση του θα δείξει καλύτερα τα αποτελέσματα του, αλλά αν το συνδυάσετε και με την χρήση άλλων προϊόντων από την σειρά Chronoderm της Castalia, τότε θα μπορέσετε να δείτε περισσότερα αποτελέσματα. Φανταστείτε το δηλαδή σαν ένα boost της περιποίησης σας, ανάμεσα σε μια αγωγή ανάπλασης και επανόρθωσης.



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...