Butterfly Baby foot Mask Peeling Η εμπειρία μου

Πριν από λίγες εβδομάδες πήρα από το ebay 3 μάσκες απολέπισης ποδιών Baby foot. Πρόκειται για μάσκες απολέπισης, οι οποίες λειτουργούν σε βάθος χρόνου και σκοπό έχουν να κάνουν το νεκρό δέρμα να ξεφλουδίσει, αφήνοντας τις πατούσες σας "σαν μωρού".

Θέλησα να σας δείξω πρώτα τις οδηγίες χρήσεις και τις φωτογραφίες που είχε το προϊόν στο site του πωλητή στο ebay.   Έτσι θα έχετε μια ιδέα για το πως περίπου λειτουργεί το προϊόν πριν σας μιλήσω για την δική μου εμπειρία.

Οδηγίες (είναι στα Αγγλικά για εύλογους λόγους):


Cautions:

1.the one who has wound on the feet, and alcohol allergy can not use.

2.there's serious foot Skin dryness also can not use.

3.this foot sox is disposable,can't reuse and use it overtime, usually 45-60 minutes

4.Apply age: 18 years old and above

5.If you want to use the second pairs , you must be sure the efficiency that you used the first time is already finished ,usually over 10 days you can use it again.

6.When the dead skin is not falling off completely,pls do not tear off it, if you tear it off , it will bleeding and you will feel ache
Usage:

1. firstly, using warm water to soak the foot 10 to 20 minutes to soften horniness

2. secondly, clean and dry your feet ,take out the product from aluminum bag ,and cut off the seal of the foot mask with scissors.

3. thirdly,Put on the foot mask, and press the outer layer of the mask to get the feet close to the essence

4. Use the bag red double film titles opening. (to put on general socks, let film cloth the skin, can be more wander about work

5. after about 45 minutes to an hour take off sufficient film, then clean it with water, then dry it with towel

6. After using about 3 to 5 days, foot old cutin of waste will gradually fall off,5-7days in this process

7. Because everyone's metabolism different,so the falling off time is also different.

Package including: 3 pairs(6PCS) (each foil bag has one pair)


Φωτογραφίες:

Η δική μου εμπειρία:

Στην Αρχή πίστεψα ότι δεν λειτουργούσε και ότι με είχαν κοροϊδέψει. Βλακεία έκανα σκέφτηκα. Ίσως γιατί στο δικό μου πόδι μετά από 7 μέρες άρχισε να φαίνεται το ξεφλούδισμα. Και πιστέψτε με ήταν σαν της φωτογραφίας παραπάνω. Αηδιαστικότατο. Η αλήθεια είναι ότι με την μια μάσκα ξεφορτώθηκα κάτι κάλους παλαιότερους που είχα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου μαλάκωσαν οι φτέρνες. Για τις φτέρνες και μόνο ίσως χρειαστεί να ξανακάνω άλλη μια φορά πριν βάλω πέδιλα. Πάντως να ξέρετε ότι για πολλές μέρες 5-6 το ξεφλούδισμα θα γίνεται σιγά σιγά και τα πόδια σας θα δείχνουν απαίσια. Υπομονή το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει πιστεύω. Μην τραβήξετε τα "πετσάκια" γιατί μπορεί να τραυματιστείτε. Λυπάμαι θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά να φύγουν όλες αυτές οι φλούδες. δέρματος και μετά από λίγες μέρες με κάποια βούρτσα ή με απαλή ράσπα περνάτε το πόδι για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα. Επίσης μην το συνδυάσετε με άλλο προϊόν, κρέμα ή μάσκα . Περιμένετε να ολοκληρωθεί η δράση του και μετά κάντε μια μάσκα ενυδάτωσης στα πόδια με κάποια πλούσια ενυδατική ή ακόμα και με βαζελίνη. Αλλά όχι κατά την διάρκεια του ξεφλουδίσματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...