Byphasse Υγρή Κερατίνη μαλλιών


Την Υγρή Κερατίνη Μαλλιών της Byphasse την αγόρασα από τα Oggi μόνο με 3€ πριν από αρκετό καιρό. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να σας έχω δείξει σχετικό haul. Πρόκειται για ένα σπρέυ υγρής κερατίνης ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα δικά μου μαλλιά έχουν λιπαρές ρίζες αλλά ξηρές άκρες και είναι ταλαιπωρημένα απο τις βαφές.

Η Byphasse Υγρή Κερατίνη μαλλιών είναι ένα ελιξήριο ομορφιάς για τα μαλλιά μου και σε πολύ οικονομική τιμή. Επανορθώνει την φθορά της τρίχας και αναζωογονεί τα μαλλιά σας, επαναφέροντας την φυσική τους λάμψη, δίνοντας ταυτόχρονα όγκο. Είναι σε μορφή σπρέυ, επομένως μπορώ να ψεκάσω όπου εγώ επιθυμώ και ταυτόχρονα να απλωθεί ομοιόμορφα στα μαλλιά. Την απλώνω συνήθως σε βραγμένα μαλλιά, αλλά επειδή είναι σπρέυ και αρκετά ανάλαφρη, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σε στεγνά. Ιδανικά αφού ψεκάσετε τα μαλλιά σας με την Υγρή Κερατίνη, καλό θα ήταν να στεγνώσετε με ένα πιστολάκι για την καλύτερη ενοποίηση των ενεργών συστατικών της κερατίνης με την τρίχα μέσω της θερμότητας.

Είναι στα 250ml, ανάλαφρη , δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά μου, παρόλο που απευθείνετε σε ξηρά αμιγώς μαλλιά και τα δικά μου έχουν τάση για λιπαρότητα.Προσωπικά την λάτρεψα και αποτελεί πλέον μέρος της ρουτίνας για τα μαλλιά μου.

Μπορείτε να την βρείτε και στο Beauty Town απ' όσο γνωρίζω, αλλά δεν ξέρω σε τι τιμή την έχει εκεί. Αν η κερατίνη είναι ένα από τα αγαπημένα σας συστατικά τότε αυτήν θα την λατρέψετε!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκε;


The KM Projects
Not just another beauty blog

1 σχόλιο:

  1. Η ουσία φορμαλδεύδη που περιέχεται στα προιόντα υγρής κερατίνης περιέχεται στο συγκεκριμένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...