Dove Purely pampering mini Review & Giveaway

Μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δοκιμάσω μέσω του zampple και πραγματικά ξετρελάθηκα. Τόσο που αποφάσισα να σου κάνω δώρο ένα σετ.
Dove Purely pampering review and giveaway



Η νέα σειρά Dove Purely pampering είναι ιδανική για να σε κακομάθει. Το αφρόλουτρο κάνει πλούσιο κρεμώδη αφρό, όπως μόνο τα προϊόντα Dove μας έχουν συνηθίσει. Έχει ένα γλυκό άρωμα που διαρκεί χωρίς όμως να ζαλίζει. Αφήνει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη ακόμα κι αν δεν προσθέσεις από πάνω ενυδατική κρέμα. 

Η ενυδατική λοσιόν της σειράς Dove Purely pampering έχει πλούσια υφή και ενυδατώνει, θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα σε βάθος χάρη στο Shea butter που περιέχει. Με το ίδιο γλυκό άρωμα όπως και το αφρόλουτρο είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να κακομάθεις την επιδερμίδα σου. 

Για αυτό και εγώ σκέφτηκα ότι αξίζει να σου το κάνω δώρο, γιατί πραγματικά πρέπει να το αποκτήσεις.

Dove Purely pampering review and giveaway


Dove Purely pampering giveaway
Συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές αν δεν έχετε συμπληρώσει τη φόρμα. Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 7 Μαρτίου στις 23:59 και είναι ανοιχτός μόνο για Ελλάδα. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ και στο facebook και θα πρέπει να μου στείλει τα στοιχεία της εντός 48 ωρών, αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση. Το δώρο θα σταλεί από εμένα μέσω ταχυδρομείου. Καλή Επιτυχία!!!!


Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...